Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 5

Hej och (förhoppningsvis) god måndag. Jag vet att idag på jobbet kommer vara lite så där, men tänker att det är bättre att vara förberedd än att komma på jobbet och vara överraskad. 

Den här veckan har jag en del planer, men ingenting spännande innan helgen. Då ska jag på födelsedagsfest och det ser jag fram till. 

Ska vi ta och se hur förra veckan var istället?

Började veckan med en massa liv utanför sovrummet när jag skulle sova. Visade sig att sängkläderna brann hos en granne, men det var inte orsak till evakuering. Informationen fick jag från Oslo polisens twitter.

Tisdagen var det fullständigt snökaos i Oslo. Kom väldigt mycket snö under hela dagen. Väldigt fint och så, men svårt att röra sig ute.

Torsdagen var jag ute och åt med jobbet på Galgen. Väldigt mysigt ställe på Vålerenga.

 Fredagen var jag ute med några vänner och drack drinkar. Kom hem en bättre tid än helgen innan tack och lov.

Vaknade sliten på lördagsmorgonen, men solen sken och det skulle bli en riktigt fin dag.

Vi kom oss ut och kollade in möbler hela dagen. Försöker hitta en TV-bänk som är ca170 cm lång, 45-50 cm djup och som ser fin ut. Inte det lättaste alltså.

 Vi fick förbi Fretex och kollade lite grann. Mycket konstigt som säljs där. 

Söndagen var det riktigt fint ute, men åh så kallt. Martin skulle få hit lite vänner för att spela rollspelet Mouse Gard. Jag spelade Sims istället- 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…