måndag 29 januari 2018

Vecka 5

Hej och (förhoppningsvis) god måndag. Jag vet att idag på jobbet kommer vara lite så där, men tänker att det är bättre att vara förberedd än att komma på jobbet och vara överraskad. 

Den här veckan har jag en del planer, men ingenting spännande innan helgen. Då ska jag på födelsedagsfest och det ser jag fram till. 

Ska vi ta och se hur förra veckan var istället?

Började veckan med en massa liv utanför sovrummet när jag skulle sova. Visade sig att sängkläderna brann hos en granne, men det var inte orsak till evakuering. Informationen fick jag från Oslo polisens twitter.

Tisdagen var det fullständigt snökaos i Oslo. Kom väldigt mycket snö under hela dagen. Väldigt fint och så, men svårt att röra sig ute.

Torsdagen var jag ute och åt med jobbet på Galgen. Väldigt mysigt ställe på Vålerenga.

 Fredagen var jag ute med några vänner och drack drinkar. Kom hem en bättre tid än helgen innan tack och lov.

Vaknade sliten på lördagsmorgonen, men solen sken och det skulle bli en riktigt fin dag.

Vi kom oss ut och kollade in möbler hela dagen. Försöker hitta en TV-bänk som är ca170 cm lång, 45-50 cm djup och som ser fin ut. Inte det lättaste alltså.

 Vi fick förbi Fretex och kollade lite grann. Mycket konstigt som säljs där. 

Söndagen var det riktigt fint ute, men åh så kallt. Martin skulle få hit lite vänner för att spela rollspelet Mouse Gard. Jag spelade Sims istället- 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...