måndag 26 februari 2018

Vecka 9

God förmiddag. 

Det är dags för en lugn, och egentligen ganska händelselös vecka. Men känner att det är bra ändå. Den här veckan är det lite mer träning och ett nytt personalmöte som står på schemat. Martin ska jobba i helgen, men jag har planer i alla fall på söndagen. Då är det ostkroksdagen och i Mathallen kommer det vara massa mat där ostkrokar har huvudrollen. Låter verkligen bra. 

Förra veckan var en fin vecka. Det var verkligen bra på jobbet, känner att jag fick gjort mycket. 
Fredagen var det löningskos med några kollegor. Vi var hemma hos en från jobbet och åt middag. Var hemma efter ett en gång, vilket alltid är ett bra tecken. 
Lördagen skulle jag på brunch med några vänner. En som jag gick skola med hade flyttat tillbaka till sin hemstad och var på besök under helgen. Vi var och åt på Pinchos. 
På lördagskvällen hade vi fest hemma. Var så himla trevligt. Vi spelade en del spel och var uppe länge, länge. De sista for hem efter tre en gång. 
Söndagen var jag bara hemma och tog det lugnt. 

Jag hade senvakt på fredagen och började inte förrän halv tio. Är så skönt att det är ljust om morgonen. 


 Vi åt massa god mat hos min kollega. Var så himla mätt. 

 Maten hos Pinchos är helt ok, men drinkarna är riktigt goda. Favoriten av de fyra jag smakat är den här, smakar precis som godiset som ligger på isen. 

Den här drinken skulle smaka som hallonlakrits dödskallarna, men gjorde inte helt det. Eftersmaken påminde lite mer om hostsaft helt ärligt. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...