Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 9

God förmiddag. 

Det är dags för en lugn, och egentligen ganska händelselös vecka. Men känner att det är bra ändå. Den här veckan är det lite mer träning och ett nytt personalmöte som står på schemat. Martin ska jobba i helgen, men jag har planer i alla fall på söndagen. Då är det ostkroksdagen och i Mathallen kommer det vara massa mat där ostkrokar har huvudrollen. Låter verkligen bra. 

Förra veckan var en fin vecka. Det var verkligen bra på jobbet, känner att jag fick gjort mycket. 
Fredagen var det löningskos med några kollegor. Vi var hemma hos en från jobbet och åt middag. Var hemma efter ett en gång, vilket alltid är ett bra tecken. 
Lördagen skulle jag på brunch med några vänner. En som jag gick skola med hade flyttat tillbaka till sin hemstad och var på besök under helgen. Vi var och åt på Pinchos. 
På lördagskvällen hade vi fest hemma. Var så himla trevligt. Vi spelade en del spel och var uppe länge, länge. De sista for hem efter tre en gång. 
Söndagen var jag bara hemma och tog det lugnt. 

Jag hade senvakt på fredagen och började inte förrän halv tio. Är så skönt att det är ljust om morgonen. 


 Vi åt massa god mat hos min kollega. Var så himla mätt. 

 Maten hos Pinchos är helt ok, men drinkarna är riktigt goda. Favoriten av de fyra jag smakat är den här, smakar precis som godiset som ligger på isen. 

Den här drinken skulle smaka som hallonlakrits dödskallarna, men gjorde inte helt det. Eftersmaken påminde lite mer om hostsaft helt ärligt. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…