Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 6

Dags för årets kortaste månad. I mitt huvud blev den ännu kortare då jag på något vänster fick för mig att nästa vecka var den här veckan. Ja ja, tur så insåg jag mitt fel snabbt. 

Istället för middagsplaner och alla hjärtans dag blir det en vecka med träning och teater. På fredag så har jag ordnat biljetter till teaterföreställningen av Grease. Ska bli riktigt kul och vi har sett fram till det sen jag köpte biljetter förra året. Är hemskt sällan på teater och så, trots att jag önskar att jag skulle gå oftare. 

Lite bilder från förra veckan.

Måndagen gick jag på stan och handlade lite grann. Luktade på årets Escada doft som luktar helt otroligt gott. Som flytande vattenmelonsgodis. 

 Gick förbi en florist som hade dessa fina orkidéer. Synd att alla de hade höll på att blomma ut. Köper alltid blommor med massa knoppar, tycker det är svårt med blommande växter. 

 Tisdags kvällen satt jag och spelade Sims 4 och när jag såg ut genom fönstret var det så här fint ute. 

 En dag pärlade jag denna här till en av tjejerna. Ska se om jag kan ordna rutnätsark till jobbet så vi kan göra våra egna designer. 

 Fredagen var jag på ett möte på skolan där jag mötte en väninna. När mötet var färdigt gick vi längs Bogstadveien och handlade lite grann. Jag köpte en klänning hos COS som var på 70% + 20%. Älskar superrea. 

 När jag skulle hem beställde jag massa sushi som jag små åt av hela kvällen medans jag spelade Assassins Creed Origin. 

 Lördagen var jag på en födelsedagsfest med musik quiz. Mitt lag vann varsin shot och jag fick denna med bubble gum smak. Den var god, men det var så märkligt att känna smaken av tuggummi och svälja det.

 När jag kom hem mitt i natten var det väldigt fint ute, men väldigt kallt. Tog den här bilden så dog telefonen. 

 Söndagen var vi barnvakt till det här busfröet. 

Matchen mellan Dalek och Kaiju var väldigt spännande att följa med på. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…