Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 6

Dags för årets kortaste månad. I mitt huvud blev den ännu kortare då jag på något vänster fick för mig att nästa vecka var den här veckan. Ja ja, tur så insåg jag mitt fel snabbt. 

Istället för middagsplaner och alla hjärtans dag blir det en vecka med träning och teater. På fredag så har jag ordnat biljetter till teaterföreställningen av Grease. Ska bli riktigt kul och vi har sett fram till det sen jag köpte biljetter förra året. Är hemskt sällan på teater och så, trots att jag önskar att jag skulle gå oftare. 

Lite bilder från förra veckan.

Måndagen gick jag på stan och handlade lite grann. Luktade på årets Escada doft som luktar helt otroligt gott. Som flytande vattenmelonsgodis. 

 Gick förbi en florist som hade dessa fina orkidéer. Synd att alla de hade höll på att blomma ut. Köper alltid blommor med massa knoppar, tycker det är svårt med blommande växter. 

 Tisdags kvällen satt jag och spelade Sims 4 och när jag såg ut genom fönstret var det så här fint ute. 

 En dag pärlade jag denna här till en av tjejerna. Ska se om jag kan ordna rutnätsark till jobbet så vi kan göra våra egna designer. 

 Fredagen var jag på ett möte på skolan där jag mötte en väninna. När mötet var färdigt gick vi längs Bogstadveien och handlade lite grann. Jag köpte en klänning hos COS som var på 70% + 20%. Älskar superrea. 

 När jag skulle hem beställde jag massa sushi som jag små åt av hela kvällen medans jag spelade Assassins Creed Origin. 

 Lördagen var jag på en födelsedagsfest med musik quiz. Mitt lag vann varsin shot och jag fick denna med bubble gum smak. Den var god, men det var så märkligt att känna smaken av tuggummi och svälja det.

 När jag kom hem mitt i natten var det väldigt fint ute, men väldigt kallt. Tog den här bilden så dog telefonen. 

 Söndagen var vi barnvakt till det här busfröet. 

Matchen mellan Dalek och Kaiju var väldigt spännande att följa med på. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …