Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt smink till vardags (och fest)

Har en del nytt smink som jag inte visat fram, men som jag använder en hel del. 

DSC_3498
Det här är det jag oftast använder, inte allt på en gång såklart. 
Ögonskuggepaletter från Too Faced, Highlight and contour och ögonskuggepalett från the Balm. 
Läppstift från Etude House, läppglans från A'Pieu Rilakkuma, put a lid on it ögonskuggeprimer, PORE fressional från benefit, City miracle CC Cream från Lancôme, Roller lash från benefit, ögonbrynsskugga från NYX och eyeliner Schwing från the Balm.

DSC_3502
Älskar färgerna till Too Faced paletterna. Blandar hej vilt mellan dom, men de bruna och rosa skuggorna går mest åt. 

DSC_3503
De här använder jag också massvis. Använder mest 64Hz highlightern från den till vänster, 10dB till contour och Huan Ying rougen från den till höger. 

Har du några sminkfavoriter du använder ofta?

Kommentarer

  1. Jaaa jag gillar att använda mina läppstifter fr. Chanel och Loreals Balmain-colleection =D... särskilt en lila färg som jag älskar att ha på mig! Sen vill jag gärna bära min eyeliner, är liksom jag i det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter fint. Ska kolla in Chanels läppstift, hört mycket bra om dem :) kan tänka mig att du klär lila :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…