Fortsätt till huvudinnehåll

Listan om vardag

Listan kommer från Sandra Beijer.Något jag värderar högt i min vardag:
Hur mycket jag får gjort. Vissa dagar är rätt hem från jobbet, andra så tränar jag och ofta är jag i stan med vännerna eller Martin. Omväxlingen är skön. 

Det här äter jag till frukost:
Oftast en macka eller två när jag kommer på jobbet. Är ingen frukostperson. När går jag och lägger mig:
Gärna vid tio, men somnar mycket senare. 

Saker som står på min tråkiga vardagliga att göra lista just nu:
Betala räkningar. 
Tvätta kläder. 

Det här äter jag till lunch:
Det vi lagar på jobbet. Vi gör varm lunch varje dag, vilket är väldigt ovanligt i Norge. Oftast äter man bara mackor och egen matlåda i förskolan.

När går jag upp:
Det beror på när jag börjar på jobbet och om jag ska duscha osv. Allt från 4.45 till 7.30. Jag går till jobbet:
En timma innan jag börjar. Då är jag där en kvart innan och hinner äta lite grann. 

Jag kommer hem från jobbet:
Det beror på vad jag ska göra efter jobbet. Ska jag rätt hem tar det ca en timma efter att jag är färdig. 

En vanlig vardagsmiddag:
Asiatiskt av olika slag. Vad jag gör på vardagskvällarna:
Är med Martin, slösurfar eller spelar spel. 

Har jag söndagsångest:
Inte alltid. Men ibland känns helgen alltför kort. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…