Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 8

Hej. 
Känns skönt att tänka på att mars är snart här. Vi har fruktansvärt mycket snö hos oss nu, kan det inte bara bli varmt snart? Använder appen Timehop och fick upp där att vi hade haft barmark under veckan som var. Får hopas det plötsligt en dag blir supervarmt och vår. 

Den här veckan är jag i alla fall frisk, var förkyld stort sett hela förra veckan så tog det mest lugnt. Mina planer för veckan är att träna idag, måste på personalmöte på tisdag, träna igen på torsdag och så förhoppningsvis vara social under helgen. 

Nu lite bilder från veckan som var. 

 Måndagen och tisdagen var jag hemma från jobbet och var förkyld som bara den. Sorterade lite i garderoben för att se vad jag har. Blir ganska så färgglad till sommaren, vilket jag längtar efter. 

 Onsdagen var jag inte fullt frisk, men var tillbaka på jobbet. Var alla hjärtans dag och jag och Martin skulle först ut och äta och sen på bio. 

 Torsdagen for jag in till stan och tittade i lite butiker. Köpte ingenting. 

 Fredagen spelade vi klart scenariot i Arcadia Quest. Fick ned draken tillslut. 

 Lördagen var jag ute och gick och hittade spår av ekorre. Fint att de fortfarande är runt där vi bor. 

Jag utgår ifrån att de här spåren i snön är från en ekorre. Såg ut som gulliga magplask. 

Söndagen var jag hemma och tog det lugnt. Martin jobbade under helgen så jag har varit helt ensam, vilket är skönt ibland. 

Kommentarer

 1. Jag blir så glad av dina klänningar =D... du har verkligen jättefina klänningar! Älskar själv att ha klänningar<3 Jag själv vill också ha bort snön nu, inte riktigt roligt snö så som i Norrland!! Ta hand om dig coh ah en fortsatt TREVLIG VECKA =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack <3 Bor i klänningar/kjolar sen ett par år tillbaka. Bästa valet någonsin.
   Pratade med de uppe i nord och det är visst hemskt mycket snö där. Vi har nog mycket i Oslo, har inte varit så mycket snö på ett par år känns det som.
   Tack detsamma <3

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…