måndag 19 februari 2018

Vecka 8

Hej. 
Känns skönt att tänka på att mars är snart här. Vi har fruktansvärt mycket snö hos oss nu, kan det inte bara bli varmt snart? Använder appen Timehop och fick upp där att vi hade haft barmark under veckan som var. Får hopas det plötsligt en dag blir supervarmt och vår. 

Den här veckan är jag i alla fall frisk, var förkyld stort sett hela förra veckan så tog det mest lugnt. Mina planer för veckan är att träna idag, måste på personalmöte på tisdag, träna igen på torsdag och så förhoppningsvis vara social under helgen. 

Nu lite bilder från veckan som var. 

 Måndagen och tisdagen var jag hemma från jobbet och var förkyld som bara den. Sorterade lite i garderoben för att se vad jag har. Blir ganska så färgglad till sommaren, vilket jag längtar efter. 

 Onsdagen var jag inte fullt frisk, men var tillbaka på jobbet. Var alla hjärtans dag och jag och Martin skulle först ut och äta och sen på bio. 

 Torsdagen for jag in till stan och tittade i lite butiker. Köpte ingenting. 

 Fredagen spelade vi klart scenariot i Arcadia Quest. Fick ned draken tillslut. 

 Lördagen var jag ute och gick och hittade spår av ekorre. Fint att de fortfarande är runt där vi bor. 

Jag utgår ifrån att de här spåren i snön är från en ekorre. Såg ut som gulliga magplask. 

Söndagen var jag hemma och tog det lugnt. Martin jobbade under helgen så jag har varit helt ensam, vilket är skönt ibland. 

2 kommentarer:

 1. Jag blir så glad av dina klänningar =D... du har verkligen jättefina klänningar! Älskar själv att ha klänningar<3 Jag själv vill också ha bort snön nu, inte riktigt roligt snö så som i Norrland!! Ta hand om dig coh ah en fortsatt TREVLIG VECKA =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack <3 Bor i klänningar/kjolar sen ett par år tillbaka. Bästa valet någonsin.
   Pratade med de uppe i nord och det är visst hemskt mycket snö där. Vi har nog mycket i Oslo, har inte varit så mycket snö på ett par år känns det som.
   Tack detsamma <3

   Radera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...