Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 7

Nu har snart halva februari varit. Är skönt med en kort månad, våren känns verkligen inte lika långt undan då. 

Idag är jag hemma från jobbet med tidernas förkylning. Vaknade upp i lördags och trodde jag hade blivit påkörd. Hade tänkt göra saker på lördagen, men får göra det en annan dag. Kommer att fortsätta vila och hoppas på att jag frisknar till. 

Har en del planer den här veckan. Imorgon är planen att äta middag med några vänner, onsdag är det alla hjärtans dag och jag och Martin ska ut och äta middag och gå på bio, torsdag är det vandring i botanisk hage och på söndag är det restaurant day. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. Här är lite bilder från förra veckan. 

Måndagen vaknade jag med solsken in i sovrummet. Det är så skönt att solen äntligen är upp tidigare och längre. 

Tisdagen var det samfolkets dag. Vi har pratat en del om samerna och hur de lever, och jag hade med lite samekonst som jag fått av farmor och farfar.

Efter jobbet mötte jag upp Martin för att träna lite grann. Vi har börjat göra marklyft, vilket är spännande. Har inte gjort det förr, så det är kul med något nytt.

Den här dagen slog jag mitt personliga rekord i benpressmaskinen; 157kg 12x3. Känner mig väldigt stark.

Vi har börjat göra mönster till pärlbrätten på jobbet. Gjorde en räv en dag.

Torsdagen snöade det på som bara den. Är så himla less snön och vintern.

Fredagen var jag på Tekniskt museum med jobbet. De hade en hel utställning om ljus som var kul att se på.

På kvällen for jag och Martin och såg på Grease. Ett eget inlägg dyker upp senare i veckan.

Är så himla vintervitt ute nu. Fick upp på timehop appen att jag sett tussilago den här dagen för fyra år sen. Känns väldigt långt bort just nu.

I söndags var det morsdag i Norge, jag och Martin trotsade min förkylning och for hem till mamma för att äta middag, spela spel och äta semlor. 
När jag kom hem var det rätt på att vila igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…