Fortsätt till huvudinnehåll

Skogspromenad till Lilloseter & middagsbesök

I söndags var det strålande väder och Martin ville gärna ut och gå i skogen. Jag hade inga planer för dagen, förutom att få besök av två av tre syskon och farmor och farfar, så jag följde med. Var så otroligt skönt att få lite solljus. 

DSC_7782
Det är så himla vackert i skogen som ligger rätt där vi bor. När vi såg hur full parkeringen var, kände vi oss väldigt tacknämliga att det ligger fem minuter från oss. 

DSC_7785
Som sagt var vi inte de enda som tänkte tanken på att antingen gå, åka skidor eller pulka, den här dagen. 

DSC_7788
Vi gick upp till Lillosetern, en stuga med fantastisk utsikt och gott fika. Martin såg riktigt norsk ute på tur aktig ut.

DSC_7789
Jag köpte en kladdkaka med kolasås. Riktigt god. 

DSC_7790
Kameran var inte ett fan av varma luften inne och sen gå ut i det kalla. Martin såg ut som när jag använt min Diana-kamera, vilket också är en fin effekt. 

DSC_7794
Vi satt lite halverst i skuggan då alla solplatser naturligt nog var tagna. Men det var väldigt skönt att bli lite nerkyld efter promenaden. 

DSC_7798
Utsikten i sig är värd turen upp. 

DSC_7805
Sen gick vi hem igen. 

DSC_7809

DSC_7818
När vi varit hemma en liten stund fick besök av bland annat den här fina. 
På kvällen var jag ensam hemma och tog det lugnt medan Martin var på konsert. 

Kommentarer

 1. Nu när det är skidsäsong så är det ju lite "grrr" mot norskorna ;P... hahahhaa!
  Måste åka till Norge någon gång, måste bara få tag på min vännina *S* Hon är ju mer halvnorsk än svenne, HAHAHHAAA! En bra resekamrat (A)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe ja Norrmännen är riktigt duktiga på skidor har jag förstått :) Är inte insatt i någon sport.
   Åh det borde du göra :) Är inte många raka vägar här, men det är riktigt vackert.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.