torsdag 23 februari 2017

Sol & värme

Nu är det inte många dagar kvar av februari, och efter februari kommer mars och det betyder att det inte är många dagar kvar till våren. 
Jag märker hur härligt det att solen skiner in i vardagsrummet nu för tiden. Det är inte evigt mörker längre och det känns bra (även om fick hemskt mycket snö igår, så onödigt). 

Jag längtar verkligen efter att slippa ha på mig strumpbyxor, att kunna känna solens strålar mot huden och bli lite lätt bränd och få massvis av fräknar. 
Det ska bli så otroligt härligt att inte behöva ha på sig massvis med lager med kläder för att gå ut. Att kunna sitta i en park utan att börja frysa, eller bada ute. I år hoppas jag verkligen att det blir fler badtillfällen än bara två som förra året. 

Här är lite peppande bilder på att våren och sommaren snart är här. 

 Bilden är från Kreta 2009. Kommer aldrig kunna resa på en solsemester till ett land som är varmare än 25 grader. Blir solbränd trots SPF 50 och skuggsittning för det mesta. 

Bilden är från våren 2010 i Åros. 

Bilden är från februari/mars 2010. Vägen jag gick till mitt gamla jobb hade alltid sol hela dagen = blommor och fjärilar väldigt tidigt på året. 

Kan inte komma ihåg exakt när bilden är ifrån, men kan garantera att den är från Botanisk hage. Var där otroligt mycket förr, var stort sett mitt andra hem ett tag. 

Bilden måste vara från typ 2011 eller tidigare. Gud vad jag saknar sommaren... 

2 kommentarer:

  1. Ja sommar & sol får hemskt gärna komma nu..! Men som du säger så märks det att vi går åt våren nu :3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tack och lov. Är så skönt att det är vår nu :D

      Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...