Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 6

Då var det måndag igen efter en riktigt bra vecka, och en fantastisk helg. Under helgen var jag och Martin i Vilnius, Litauen. Det var mer 1,5 dag än en hel helg, men vi hade det fint för det. 

Den här veckan är sista veckan i praktiken och sen är det tillbaka i skolbänken. Annars så har jag bara massa jobb inplanerat, och till helgen ska vi nog på roller derby och resturaunt day. Blir väldigt spännande att se vad som händer. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Måndag fick vi besök av Gabriel. Vi spelade bland annat ett Turtles spel som jag gillade väldigt mycket. 

 På tisdagen fick jag hem ett paket med massa liptints som man drar av. Luktade väldigt gott, men fungerade så där. Gav inte den mest imponerande färgen för att vara ärlig. 

Torsdagen förberedde jag mig till när jag ska vägleda en i personalen. Ska bli spännande att se hur det går idag. 


Fredagen satt jag i ett flygplan på väg till en ny stad och ett nytt land. Flyget var två timmar försenat, vilket sög när vi inte hade så mycket tid i Vilnius från starten av. Vi kom fram när det började bli mörkt, vilket inte var så kul. 

 Och så här såg jag ut på lördagen när vi skulle ut och utforska staden i dagsljus. Vi gick runt omkring i större delen av staden. Vi gick så otroligt mycket den dagen. 

På söndagen stod vi upp vid kvart över tre, halv fyra (lokal tid) för att komma oss till flygplatsen och komma oss hem igen. 
Det var en hel del norrmän som flög med oss, de allra flesta hade festat hårt. Två fick inte stiga ombord och en tredje somnade någonstans på flygplatsen och missade flyget. En av de tre hade gått ifrån sitt bagage och pass någonstans på den lilla flygplatsen. Var ganska märkligt att få se. 

På söndagskvällen for vi hem till mamma för att fira morsdag med och fika. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …