onsdag 8 december 2010

Let me apologize to begin with. Let me apologize for what I'm about to say

Holy damn, vad bloggning inte är min grej. Här försöker jag vara duktig och uppdatera om en massa spännande, men sedan går jag och väljer att göra något i mitt riktiga liv istället. För av någon lustig anledning är det vad som sker där som räknas. 
Och om det har hänt något nämnvärt spännande? För utom att jag får utslag av min ögonbrynsfärg (som för övrigt luktar riktigt gott) och att jag totalmissat att zumban har slutat men satt ändå med en annan tjej och väntade på att tränaren skulle komma? Inte mycket ska jag vara ärlig. Men jag fick redan på en massa smaskigt som hände på julbordet. Inget mer än det som tydligen händer på andras julbod, men spännande nog ändå.

Imorgon händer det lite mer saker. Ska träffa Erica och sedan ska vi äta något snabbt för att sedan besöka Outland för det vanliga torsdagsspelandet.  

Nu har jag varit vaken tillräckligt länge, god natt.

1 kommentar:

  1. De flesta som bloggar kommer ibland till ett stopp. De vet inte vad de ska skriva i bloggen. Ta en funderare om vad du vill skriva om. Skriv ned det på ett papper. Då kan du ta fram det när du får bloggtorka. Jäkligt bra att ha.

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...