Fortsätt till huvudinnehåll

Spårad bussfärd

Jag är för tillfället hema hos Simon i skabbis. Och hade varit jätteduktig och släpat med mig den stoora datorn hit för att enklare kunna blogga och låta Simon få ha sin dator ifred. Sen så hade jag tagit lite bilder från bussen som spårade rejält idag. Men, jag hade plockat fram den där förbannade kablen till kameran och glömmer den på Villgotts akvarium. Så jäkla typiskt. Men det går inte att göra något åt saken.
Sen så har min lilla dator tagit livet av sig på riktigt. Tidigare var den bara väldigt allvarligt skadad, men den gick ändå att starta. Nu går inte ens det. Suck. Så Jörgen får ta och skjutsa mig till On Off på tisdag blir det nog mest troligen, om vi inte är snabba på måndag. Det är ett möte inne i Burträsk om min skolas framtid. Hurvida den ska flytta in till stan eller inte.
Får se om jag pallar fara dit. Helt ärligt bryr jag mig inte tillräckligt starkt. Finns ju både bra och dåliga grejer med den flytten, men sådant orkar jag inte dra upp här.
Och innehållet i datorn då? Det går nog inte att rädda. Om inte ett under sker....

Ni i helgen kommer jag helt ärligt inte göra sådär extremt jättemycket. Jag ska skriva om mina labbrapporter och fixa till mitt historiarbete så jag får det bortgjort. Allt ska vara inne vecka 19 så jag börjar bli lite stressad...

En låt för att pigga upp:Har mest troligen lagt in den tidigare, men vad gör det...

Kommentarer

  1. Hej! Jag får också ont i magen av våfflor men jag äter ändå hihi, det är ju så gott!

    Trevlig helg!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …