fredag 24 april 2009

Spårad bussfärd

Jag är för tillfället hema hos Simon i skabbis. Och hade varit jätteduktig och släpat med mig den stoora datorn hit för att enklare kunna blogga och låta Simon få ha sin dator ifred. Sen så hade jag tagit lite bilder från bussen som spårade rejält idag. Men, jag hade plockat fram den där förbannade kablen till kameran och glömmer den på Villgotts akvarium. Så jäkla typiskt. Men det går inte att göra något åt saken.
Sen så har min lilla dator tagit livet av sig på riktigt. Tidigare var den bara väldigt allvarligt skadad, men den gick ändå att starta. Nu går inte ens det. Suck. Så Jörgen får ta och skjutsa mig till On Off på tisdag blir det nog mest troligen, om vi inte är snabba på måndag. Det är ett möte inne i Burträsk om min skolas framtid. Hurvida den ska flytta in till stan eller inte.
Får se om jag pallar fara dit. Helt ärligt bryr jag mig inte tillräckligt starkt. Finns ju både bra och dåliga grejer med den flytten, men sådant orkar jag inte dra upp här.
Och innehållet i datorn då? Det går nog inte att rädda. Om inte ett under sker....

Ni i helgen kommer jag helt ärligt inte göra sådär extremt jättemycket. Jag ska skriva om mina labbrapporter och fixa till mitt historiarbete så jag får det bortgjort. Allt ska vara inne vecka 19 så jag börjar bli lite stressad...

En låt för att pigga upp:Har mest troligen lagt in den tidigare, men vad gör det...

1 kommentar:

  1. Hej! Jag får också ont i magen av våfflor men jag äter ändå hihi, det är ju så gott!

    Trevlig helg!!!

    SvaraRadera

bee my honey & kashmir

Jag har handlat några nya klädesplagg i det sista, en perfekt blandning mellan vinter och vår/sommar. När jag och Martin var ute och gick e...