onsdag 8 april 2009

Onsdag

Jag var helt säker på att jag hade gjort någon något illa. Att stiga upp vid sex-tiden på morgonen är aldrig uppskattat. Jag var inte precis pigg på att stiga upp och det enda som drev mig upp från sängen var det där förbannade projektarbetet. Arbetade med budgeten då jag kom till skolan.
Efter skolan då jag kom in till stan skyndade jag mig till Lindex för att köpa en ny fuktighetskräm till ansiktet. Det blev en likadan som jag köpte sist, Ldb vitamin, 69,50 kr på Lindex. Så då kmmer mitt ansikte i vart fall inte bli uttorkat då vi är på Kreta ;)
Sedan tog jag bussen hem för att hämta min cykel och sen cyklade jag hem till Simon. Var där fram tills strax innan fem och ska dit snart igen.
Fick reda på förra trsdagen att imorgondagens mikrobiologilektion var inställde eftersom att läraren inte skulle vara i landet. Vi fick komma till skolan ändå, men då måste vi jobba själva. Gissa på hur många som skulle dit på fri vilja? Just det, ingen. Men då fick jag reda på idag att lektionen är visst imorgon. Det var bara ett missförstånd mellan lärarna eller något liknande. Inte kul alls. Så då blir det att pallra sig dit hur som helst. Har ju prov veckan efter påsklovet, så de tkänns ju trevligt att vara förberedd...

Nu ska jag se m jag fått ner allt jag behöver till resan ;) Ha en trevlig kväll :)

3 kommentarer:

 1. Gå in och anmäl dej så har du chansen att bli månadens blogg!!
  http://emmanelson.blogg.se/2009/april/manadens-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha, precis, Gerard är bäst! :D
  Glöm inte att säga grattis till honom han fyller ju år idag! ^___^

  SvaraRadera
 3. Jag var piggelin i onsdags men jag var bra fuktighetskräm köps supporter!

  SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...