Fortsätt till huvudinnehåll

Onsdag

Jag var helt säker på att jag hade gjort någon något illa. Att stiga upp vid sex-tiden på morgonen är aldrig uppskattat. Jag var inte precis pigg på att stiga upp och det enda som drev mig upp från sängen var det där förbannade projektarbetet. Arbetade med budgeten då jag kom till skolan.
Efter skolan då jag kom in till stan skyndade jag mig till Lindex för att köpa en ny fuktighetskräm till ansiktet. Det blev en likadan som jag köpte sist, Ldb vitamin, 69,50 kr på Lindex. Så då kmmer mitt ansikte i vart fall inte bli uttorkat då vi är på Kreta ;)
Sedan tog jag bussen hem för att hämta min cykel och sen cyklade jag hem till Simon. Var där fram tills strax innan fem och ska dit snart igen.
Fick reda på förra trsdagen att imorgondagens mikrobiologilektion var inställde eftersom att läraren inte skulle vara i landet. Vi fick komma till skolan ändå, men då måste vi jobba själva. Gissa på hur många som skulle dit på fri vilja? Just det, ingen. Men då fick jag reda på idag att lektionen är visst imorgon. Det var bara ett missförstånd mellan lärarna eller något liknande. Inte kul alls. Så då blir det att pallra sig dit hur som helst. Har ju prov veckan efter påsklovet, så de tkänns ju trevligt att vara förberedd...

Nu ska jag se m jag fått ner allt jag behöver till resan ;) Ha en trevlig kväll :)

Kommentarer

 1. Gå in och anmäl dej så har du chansen att bli månadens blogg!!
  http://emmanelson.blogg.se/2009/april/manadens-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha, precis, Gerard är bäst! :D
  Glöm inte att säga grattis till honom han fyller ju år idag! ^___^

  SvaraRadera
 3. Jag var piggelin i onsdags men jag var bra fuktighetskräm köps supporter!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.