tisdag 21 april 2009

Plugg plugg plugg

Jag blir tokig. Inte alls kul att plugga till mikrobiologin. Inte det minsta lilla underhållande... Men vill jag ha ett MVG måste jag plugga tyvärr. Och lämna in de där labrapporterna jag skrev under lovet men som är i lilldatorn som inte fungerar. Typiskt.
Men snart ska jag sluta plugga och gå och lägga mig istället. Måste leta reda på kläder som är borta. Dom är ju här någonstans, jag kan bara inte hitta dem. Och nej, de är inte i garderoben, där har jag redan kollat.

Jag kom på en sak under pluggningen, förutom att jag är en världelös bloggare (bilderna blev ju en dag försenade även fast jag lovat...) så har jag glömt bort att berätta vad presenten från pappa var.
Jag skulle egentligen träffa han och farfar igår för att äta middag, men det blev aldrig av. Dock så hade jag fått ett sms av farfar där det stod att det fanns en present från pappa. Peppad jag var på att komma hem. Sen så pratade jag lite med farmor som var kvar i Eskilstuna och då fick jag reda på att presenten var redan hemma hos mig. Så ni kan väl gissa vem som halvsprang hela vägen hem (A) Sen då jag väl kommit hem had ejag hunnit glömma bort varför jag hade så bråttom hem. Turligt nog ringde farmor för att påminna mig om det ;) Så jag frågade henne var påsen låg någonstans men kom på att hon är typ 85 mil bort så hon lär ju inte veta var den var någonstans. Men sen så hittade jag påsen. Och gissa om jag blev glad då jag såg vad den innehöll. Det var den ljusblå blommiga klänningen ifrån Lindex. Riktigt nöjd blev jag. Längtar verkligen till mer varmt väder så den faktiskt går att använda utan att frysa ihjäl...

Men nu säger jag godnatt och glöm inte bort att kommentera Kretabilderna ;)

2 kommentarer:

  1. Finfina blider. Du är ju bra på att fota. En såndär taggig rund sak trampade jag på när jag var i Thailand. Inte skönt!!!!!! Ni ser ut att ha haft bra väder. Varmt och härligt.

    SvaraRadera
  2. tackar :) tim lyckades peta lite lätt på den med sin fot. så vi flyttade på den ;)
    vi hade det jättevarmt och härligt där borta. längtar tillbaka...

    SvaraRadera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...