Fortsätt till huvudinnehåll

Plugg plugg plugg

Jag blir tokig. Inte alls kul att plugga till mikrobiologin. Inte det minsta lilla underhållande... Men vill jag ha ett MVG måste jag plugga tyvärr. Och lämna in de där labrapporterna jag skrev under lovet men som är i lilldatorn som inte fungerar. Typiskt.
Men snart ska jag sluta plugga och gå och lägga mig istället. Måste leta reda på kläder som är borta. Dom är ju här någonstans, jag kan bara inte hitta dem. Och nej, de är inte i garderoben, där har jag redan kollat.

Jag kom på en sak under pluggningen, förutom att jag är en världelös bloggare (bilderna blev ju en dag försenade även fast jag lovat...) så har jag glömt bort att berätta vad presenten från pappa var.
Jag skulle egentligen träffa han och farfar igår för att äta middag, men det blev aldrig av. Dock så hade jag fått ett sms av farfar där det stod att det fanns en present från pappa. Peppad jag var på att komma hem. Sen så pratade jag lite med farmor som var kvar i Eskilstuna och då fick jag reda på att presenten var redan hemma hos mig. Så ni kan väl gissa vem som halvsprang hela vägen hem (A) Sen då jag väl kommit hem had ejag hunnit glömma bort varför jag hade så bråttom hem. Turligt nog ringde farmor för att påminna mig om det ;) Så jag frågade henne var påsen låg någonstans men kom på att hon är typ 85 mil bort så hon lär ju inte veta var den var någonstans. Men sen så hittade jag påsen. Och gissa om jag blev glad då jag såg vad den innehöll. Det var den ljusblå blommiga klänningen ifrån Lindex. Riktigt nöjd blev jag. Längtar verkligen till mer varmt väder så den faktiskt går att använda utan att frysa ihjäl...

Men nu säger jag godnatt och glöm inte bort att kommentera Kretabilderna ;)

Kommentarer

  1. Finfina blider. Du är ju bra på att fota. En såndär taggig rund sak trampade jag på när jag var i Thailand. Inte skönt!!!!!! Ni ser ut att ha haft bra väder. Varmt och härligt.

    SvaraRadera
  2. tackar :) tim lyckades peta lite lätt på den med sin fot. så vi flyttade på den ;)
    vi hade det jättevarmt och härligt där borta. längtar tillbaka...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …