måndag 6 april 2009

Måndag

Jag tvärskrev ihop ett tal + PM igår som jag skulle hålla idag. Jag visste vad ajg skulle skriva om, så det var inte svårt. Men att få talet till cirka 5 minuter var krångligare. Men jag lyckades. Jag pratade på i 4 minuter och 33 sekunder. Hade blivit längre m jag inte glömt bort en del mitt i allt. Men men...
Efter talet så fick vi sluta tidigare. Då var Linus snäll nog att skjutsa ner mig och en till så att vi hann med tio över tio bussen. Vilket var superhärligt. Fixade även så att jag arbetar med projektarbetet hemma i veckan. Vilket jag måste göra annars får jag röd frånvaro, vilket är opraktiskt. Så i veckan är det budget och rapportskrivning som gäller.
Efter att jag sprungit på stan en stund tog jag bussen hem till Simon. Men han hade inte kommit hem från arbetsförmedlingen. Så jag år lunch med Simons mamma och efter typ en timma kom Simon hem. Då åt vi lite till (A)
Efter lunchen såg jag ch Simon på Hellboy 2. Tappade bort mig där i mitten men sen hängde jag med igen.
Efter filmen så blev det lite Sims och nu är jag som sagt hemma, men ska snart hem till Simon igen för att se på en till film, Låt den rätte komma in :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bee my honey & kashmir

Jag har handlat några nya klädesplagg i det sista, en perfekt blandning mellan vinter och vår/sommar. När jag och Martin var ute och gick e...