Fortsätt till huvudinnehåll

Men, jag vill också ha

Dagen har faktiskt varit riktigt trevlig. Diskussionen gick faktiskt bra, och jag ska tydligen ha varit underhållande. Där ser man.
Sen efter lunch hände det inte så mycket. Jag hade engelska nationnella som gick bra det med. Jag och Jenna tyckte nästan precis likadant. Skrämmande. Vi satt ju inte ens i samma rum...
På bussen hem träffade jag på Simons mamma. Hon hade varit hos sjukgymnasten. Jag följde med henne hem för att jag hade min cykel där, som kan vara trevligt att ha hemma. Sen så hade hon fått hem Twilight på DVD. Men den släpps ju inte förrän imorgon. Hoppas jag och Jenna får våra filmer imorgon. För att hoppas på att få hem dem idag är nog för mycket att hoppas på. Sen så fick jag en Marabou 70% choklad utav Simons mamma som tack för hjälpen med bärandet av kassen ;) Lite plugg-godis är aldrig fel ;)
Sen då jag hade stressat mig hem för att hinna hem till middagen så var den inte ens klar. Hade helt glömt bort att mamma skulle komma hem sent och vi skulle göra middagen. He. Mina matkunskaper är ju inte bra. Överhuvudtaget. Så jag stod och tittade i kylskåpet efter något att ha till köttfärsen då jag skulle klia mig i på ögonlocket. Men då skulle Johhanna säga något till mig så jag vänder på mig, her fingret mot ögat och. Ja, jag glömde stänga ögonlocket så jag satte fingret mot ögat. Inte kul alls.
Sen så stekte jag upp det frysta tacosen. Hur skulle jag kunna veta att man skulle mikra eländet? Sen så att det redan var kryddat en gång och jag gjorde det en gång till gjorde ju maten bara liite kryddstarkare. Nä, jag ska hålla mig undan matlagning tror jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.