måndag 20 april 2009

Skolan

Jag är inte pigg alls. Håller på att somna. Viulket inte vore så bra. Sen så har jag ont i huvudet och i ögonen + att det ena ögat rinner floder. Ser nästan ut som om jag gråter. Inte bra alls.
Är psykat less på skolan. Och ja Simon, jag skulle ha lyssnat på dig och stannat hemma... Vi har ju inte precis gjort något speciellt.
Jag var ju skicklig imorse. Hade tänkt att stiga upp lite tidigare än vanligt för att packa väskan och hitta nå kläder att ha på mig. Jag vet inte hur det ser ut då du varit ute och rest, men på mitt rum blir det kaos. Resväskan bara spyr ut kläder osv. Får ta och städa ikväll... Hur som helst så ringde inte min väckarklocka, utan jag vaknade av ingenting och såg att klockan var sex på morgonen. Huh. Inte kul alls. Så det blev lite panik nu på morgonen och jag har glömt typ 90% av sakerna jag faktiskt skulle ha med mig till skolan, men jag kom ihåg helt onödiga saker (förra nummret av VR...). Sen så att mina datorer lever sina egna liv underlättar ju inte mitt skolarbete precis... Eller bloggningen för den delen.

Skulle egentligen ha träffat farfar och pappa på stan sen efter skolan, men det blev inte av. Fick dock ett sms av farfar där det stod att jag skulle få en present av pappa + pengar. Så gissa om jag är nyfiken.

Du glömmer väl inte att kolla in lite senare ikväll i bloggen för att se på de Kreta-bilder som jag hade i kameran?

1 kommentar:

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...