lördag 8 mars 2008

Ge mig en lägenhet?

Var och hälsade på hos Tina idag i hennes lägenhet. Den är verkligen super mysig. Inte så stor men alldeles lagom om man ska bo själv, eller kanske med högst en person till (typ pojk/flickvän). Så nu har jag fått värsta flytta-hemifrån-känslorna. Igen. Oflyt. Skabbhamn låter faktiskt inte så dumt om man tänker efter. Den kanske inte är såld än? Jag vet vad jag vill ha för möbler, vilka tapeter jag vill ha och nu även vilken tvål jag ska använda (dumma Tinas tvål). Helt sjukt. Aja. Jag flyttar nog till en lagom lägenhet någon gång snart i framtiden - förhoppningsvis.
Ringde om apu:n igår. Ja, jag gjorde faktiskt det. Kanske lite sent på efter middagen(16:25). Vad jag fick reda på av den vänliga rösten i telefonsvararen var att växeln stänger 16:00 på fredagar. Jäkla osis. Nytt försök på måndag. Vid nio. Och då ska jag lyckas. Faktiskt.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Jo, Tinas katt srkämde typ vettet ur mig. Men hur skulle jag veta att den var i badrummet?

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...