måndag 21 augusti 2017

Veckosammanfattning vecka 33

Nu är det inte länge kvar till september och det är snart fyra månader till jul och ett nytt år. 
Den här veckan är kort. På torsdag reser jag och Martin på en minibröllopsresa. Det är ingen överraskning var vi skal (Reading festival + London). Längtar som bara den. Har inte varit i England på alltför länge nu. Känner att det kryper i hela kroppen. Om det kommer fortsätta så här kommer jag göra som en del och ta första flyget dit och sista flyget hem och vara där över en dag. Eller ta en natt på hotell. 

Idag ska jag möta Martin efter jobbet för att handla lite saker till England. Behöver köpa sulor till mina skor, ordna en till powerbank för att kunna ladda saker bättre och en sån där rullgrej för att massera fötter. Är det något fötterna blir på en festival så är det trötta. Är inte många bra sittmöjligheter och det är begränsat hur kul det är att sitta på åkern hela tiden.
Tisdagen är det jobb x2, kommer nog att gå bra, hoppas jag. Hinner inte göra så mycket den dagen, det är stort sett resa från det ena jobbet till det andra och sen hem och sova. 
Onsdagen kommer jag nog packa. Vet stort sett vad jag ska ha med mig (kommer givetvis följa min egen packguide). 
Kommer att försöka skriva klart en hel del inlägg så att bloggen inte ekar alltför tomt under tiden vi är borta. 

Nu lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen mötte jag Martin vid mitt jobb. Vi gick in till centrum för att kolla i lite butiker och möta några vänner för att spela brädspel på Outland spelbutiken.

 Vi köpte med oss banh mi.

 Vi spelade två spel, 7 Wonders och Lords of Waterdeep. Tog två omgångar innan jag förstod mig på 7 wonders, Lords of Waterdeep kan jag spela i sömnen och krossade killarna.

 Onsdagen var det middag hos mamma. Vi spelade ett kortspel som heter 500.

 Torsdagen jobbade jag dubbelt. Så efter 7,5 timmar på förskolan var det bara att skynda sig hem, äta middag lite snabbt och sen iväg för att jobba kväll som personlig assistent.
Är ruskigt deppigt att se hur mörkt det är nu om kvällarna. Vi märker verkligen hur låg solen börjar bli i och med att vi har sol i vardagsrummet så är det lätt att följa med på.

 På fredagen blev jag attackerad av denna här. Väldigt spännande att se på.

 Lördagen var det först jobb i ett par timmar innan jag, Martin, min syster och en kompis tog tåget in till Ski för att gå på födelsedagsfest. Vi spelade bland annat hink beer pong.

 Och dansade länge. Fick registrerat ett gympass i FitBiten.

Söndagen var det dags för Restaurant Day och jag tvingade med mig Martin. På vägen hem somnade han och när jag skulle ta en sneaky bild så vaknade han till. Hehe busted...


Resten av söndagen blev lugn. När vi kom hem hann vi hänga med min syster lite grann innan hon skulle ta flyget hem till Sverige igen. Jag skrev veckans inlägg, tittade lite på TV och jobbade med planerna till förskolan...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...