Fortsätt till huvudinnehåll

Våra figurer

Jag fick en förfrågan av ExklusivaMoi om jag kunde vis upp våra figurer, och så klart kan jag det. Det här inlägget har massa bilder så du är beredd över det. 
Vi har samlat de flesta av figurerna under de snart 6 åren ihop, några hade vi innan vi blev ihop. Figurerna köper vi från nätet, butiker, när vi reser och besöker mässor. 

DSC_9358 
De flesta av figurerna är samlade här, glasskåpet i vardagsrummet.

DSC_9365

DSC_9368
Maleficent är den nyaste i samlingen och är köpt hos Outland

DSC_9375
Överst på glasskåpet står en Kaiju från Pacific Rim. Den blev köpt på SpillExpo förra året. 

DSC_9382
Översta hyllan står det fyra damer; Black Canary, DC Bombshells Poison Ivy, Evil Queen från Snövit och de sju dvärgarna och DC Bombshells Black Canary. Den lilla Black Canary hade Martin innan vi blev ihop, Poison Ivy kommer från den brittiska butiken Forbidden Planet, den stora Black Canary kommer från Outland och Evil Queen är köpt i en liten butik i Bryssel förra året. 

DSC_9383
Nästa hylla står DC Bombshells Zatanna (kaninen är Constantine), Atom Eve från serien Invincible och pistolen och masken kommer från samlarboxen till My Chemical Romances album Danger Days: the true life of the fabulous killjoys. 

DSC_9414
Tredje gyllan står det en fe med drake vi fick i bröllopspresent, den tionde doctorn som är köpt i Berlin, Alice från TV-spelet Alice Madness Returns, Batman fick vi i julklapp och så två Daleks från Doctor Who. 

DSC_9402
Nederst står en Cyberman mask från serien Doctor Who. Den är köpt i en second hand affär för leksaker i Camden Market. Är lite osäker på om den finns kvar där...

DSC_9421
I stringhyllan står det två Raving Rabbids. Den som skriker fick jag i present och den som ser ut som en assassin från Assassins Creed köpte jag i London

DSC_9424
Jag har en Harley Quinn. 

DSC_9426
Och Gerard Way från Three Cheers for Sweet Revenge eran. 

DSC_9430
Och Gerard Way från Welcome to the Black Parade eran. 

DSC_9438
I gästrummet/kontoret står min Mr Potato Head Darth Vader figur. Köpt i London hos Forbidden Planet

DSC_9444
Det här är min första Living Dead Doll som är från specialkollektionen Sadie as Alice in Wonderland som jag köpte på Aicon. Gjorde ett cosplay som henne och var bland Norges 15 bästa. 

DSC_9457
Vi har två stora legofigurer, Darth Vader och Rey. 

DSC_9465
Sista figuren ut är min andra Living Dead Doll Rose. Min bästa vän har den andra (Violet), det är ett set med två där det är inkluderat halsband som hör ihop. Lite som ett bästishalsband bara att det är en dolk i hjärtat. 

Har du några samlarfigurer eller något annat du samlar på?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …