tisdag 8 augusti 2017

Två klänningar och en skjorta

När Asos har rea har jag en tendens att handla en hel del. Hjälper heller inte nu när jag tjänar bra mycket mer än det jag gjorde som student. 
För att hålla mig under gränsen på 350 kr brukar jag oftast beställa i omgångar. Fungerar alldeles utmärkt och har inte blivit 'tagen' på det. 

Beställde hem solglasögonen jag visade upp för ett tag sen och skjortan samtidigt. Klänningarna kom ett par dagar efter i ett eget paket. 

DSC_9332 

DSC_9342
Skjortan kommer från märket Threadbare och är i linne. Färgen heter visst sten. Den är från herreavdelningen, men det gör ingenting. Just nu har jag ärmarna mest uppvikta, vet inte varför men jag föredrar när mina plagg inte går helt ned till handleden. 

DSC_9355
Den första klänningen är en mörkblå midi lång solklänning med knytbara snören. Tyget känns tungt, men är väldigt behaglig att ha på. Kommer från Asos Curve

DSC_9350
Den sista klänningen är en solgul solklänning som når till knäna och har knytbara band. Jag har den i grått också, och gillade den så mycket att jag beställde den gula också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bröllopsfesten del 1

Torsdagen förra veckan var det dags för min och Martins bröllopsfest. Vi hade valt att dela vigseln, bröllopsmiddagen och festen på olika d...