Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 33

Nu är det inte länge kvar till september och det är snart fyra månader till jul och ett nytt år. 
Den här veckan är kort. På torsdag reser jag och Martin på en minibröllopsresa. Det är ingen överraskning var vi skal (Reading festival + London). Längtar som bara den. Har inte varit i England på alltför länge nu. Känner att det kryper i hela kroppen. Om det kommer fortsätta så här kommer jag göra som en del och ta första flyget dit och sista flyget hem och vara där över en dag. Eller ta en natt på hotell. 

Idag ska jag möta Martin efter jobbet för att handla lite saker till England. Behöver köpa sulor till mina skor, ordna en till powerbank för att kunna ladda saker bättre och en sån där rullgrej för att massera fötter. Är det något fötterna blir på en festival så är det trötta. Är inte många bra sittmöjligheter och det är begränsat hur kul det är att sitta på åkern hela tiden.
Tisdagen är det jobb x2, kommer nog att gå bra, hoppas jag. Hinner inte göra så mycket den dagen, det är stort sett resa från det ena jobbet till det andra och sen hem och sova. 
Onsdagen kommer jag nog packa. Vet stort sett vad jag ska ha med mig (kommer givetvis följa min egen packguide). 
Kommer att försöka skriva klart en hel del inlägg så att bloggen inte ekar alltför tomt under tiden vi är borta. 

Nu lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen mötte jag Martin vid mitt jobb. Vi gick in till centrum för att kolla i lite butiker och möta några vänner för att spela brädspel på Outland spelbutiken.

 Vi köpte med oss banh mi.

 Vi spelade två spel, 7 Wonders och Lords of Waterdeep. Tog två omgångar innan jag förstod mig på 7 wonders, Lords of Waterdeep kan jag spela i sömnen och krossade killarna.

 Onsdagen var det middag hos mamma. Vi spelade ett kortspel som heter 500.

 Torsdagen jobbade jag dubbelt. Så efter 7,5 timmar på förskolan var det bara att skynda sig hem, äta middag lite snabbt och sen iväg för att jobba kväll som personlig assistent.
Är ruskigt deppigt att se hur mörkt det är nu om kvällarna. Vi märker verkligen hur låg solen börjar bli i och med att vi har sol i vardagsrummet så är det lätt att följa med på.

 På fredagen blev jag attackerad av denna här. Väldigt spännande att se på.

 Lördagen var det först jobb i ett par timmar innan jag, Martin, min syster och en kompis tog tåget in till Ski för att gå på födelsedagsfest. Vi spelade bland annat hink beer pong.

 Och dansade länge. Fick registrerat ett gympass i FitBiten.

Söndagen var det dags för Restaurant Day och jag tvingade med mig Martin. På vägen hem somnade han och när jag skulle ta en sneaky bild så vaknade han till. Hehe busted...


Resten av söndagen blev lugn. När vi kom hem hann vi hänga med min syster lite grann innan hon skulle ta flyget hem till Sverige igen. Jag skrev veckans inlägg, tittade lite på TV och jobbade med planerna till förskolan...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …