Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 33

Nu är det inte länge kvar till september och det är snart fyra månader till jul och ett nytt år. 
Den här veckan är kort. På torsdag reser jag och Martin på en minibröllopsresa. Det är ingen överraskning var vi skal (Reading festival + London). Längtar som bara den. Har inte varit i England på alltför länge nu. Känner att det kryper i hela kroppen. Om det kommer fortsätta så här kommer jag göra som en del och ta första flyget dit och sista flyget hem och vara där över en dag. Eller ta en natt på hotell. 

Idag ska jag möta Martin efter jobbet för att handla lite saker till England. Behöver köpa sulor till mina skor, ordna en till powerbank för att kunna ladda saker bättre och en sån där rullgrej för att massera fötter. Är det något fötterna blir på en festival så är det trötta. Är inte många bra sittmöjligheter och det är begränsat hur kul det är att sitta på åkern hela tiden.
Tisdagen är det jobb x2, kommer nog att gå bra, hoppas jag. Hinner inte göra så mycket den dagen, det är stort sett resa från det ena jobbet till det andra och sen hem och sova. 
Onsdagen kommer jag nog packa. Vet stort sett vad jag ska ha med mig (kommer givetvis följa min egen packguide). 
Kommer att försöka skriva klart en hel del inlägg så att bloggen inte ekar alltför tomt under tiden vi är borta. 

Nu lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen mötte jag Martin vid mitt jobb. Vi gick in till centrum för att kolla i lite butiker och möta några vänner för att spela brädspel på Outland spelbutiken.

 Vi köpte med oss banh mi.

 Vi spelade två spel, 7 Wonders och Lords of Waterdeep. Tog två omgångar innan jag förstod mig på 7 wonders, Lords of Waterdeep kan jag spela i sömnen och krossade killarna.

 Onsdagen var det middag hos mamma. Vi spelade ett kortspel som heter 500.

 Torsdagen jobbade jag dubbelt. Så efter 7,5 timmar på förskolan var det bara att skynda sig hem, äta middag lite snabbt och sen iväg för att jobba kväll som personlig assistent.
Är ruskigt deppigt att se hur mörkt det är nu om kvällarna. Vi märker verkligen hur låg solen börjar bli i och med att vi har sol i vardagsrummet så är det lätt att följa med på.

 På fredagen blev jag attackerad av denna här. Väldigt spännande att se på.

 Lördagen var det först jobb i ett par timmar innan jag, Martin, min syster och en kompis tog tåget in till Ski för att gå på födelsedagsfest. Vi spelade bland annat hink beer pong.

 Och dansade länge. Fick registrerat ett gympass i FitBiten.

Söndagen var det dags för Restaurant Day och jag tvingade med mig Martin. På vägen hem somnade han och när jag skulle ta en sneaky bild så vaknade han till. Hehe busted...


Resten av söndagen blev lugn. När vi kom hem hann vi hänga med min syster lite grann innan hon skulle ta flyget hem till Sverige igen. Jag skrev veckans inlägg, tittade lite på TV och jobbade med planerna till förskolan...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…