Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 31

Hej. Åh vad jag har sett framtill den här veckan. Imorgon kommer en av mina bästa kompisar och ska bo hos oss under veckan, på torsdagen kommer min syster och en till bästa vän. För den här veckan ska vi ha våran bröllopsfest. Ska bli väldigt spännande, men det är en del att göra. Martin är ledig i veckan och kommer ta mesta ansvaret, jag har ledigt i slutet av veckan. Lite opraktiskt med nytt jobb, för är ju inte lika lätt att få ledigt och så. 

Förra veckan gick fort, men var hemskt lång. Jag jobbade på mitt deltidsjobb tisdagskväll, torsdagskvällen och under helgen. Men ska vi ta en titt på lite bilder från förra veckan?

 Måndagen hade vi planeringsdag med jobbet och gick ut och åt lunch. Var en riktigt mysig uteservering. 

 Var (och är) lite peppad på att börja använda min nya kalender. 

 På kvällen blev det lite Game of Thrones. 

 Onsdagen fick jag en riktigt fint paket. När jag gick förbi där jag kan hämta ut paket på väg till tbanan fick jag sms om att jag kunde hämta ut ett paket. Vilken riktigt bra tur. 

 På jobbet fick jag sms från mamma som undrade om jag ville komma på middag. Och det ville jag. Vi spelade Enigma, vilket var kul. Men några av uppgifterna var riktigt svåra.

 När jag skulle hem från jobbet på torsdagen spöregnade det. 

 Lördagen var vi förbi Ikea innan jag skulle på jobbet. Vi lämnade tillbaka en spegel och köpte massa ramar, några täcken och kuddar. Sen hängde vi upp massa tavlor hemma. Behövdes verkligen. 

 Våra DC Bombshells fick hänga här. Kylskåpet är kaos, är massa papper om bröllopet som hänger där så inget blir borta...

 Vi har äntligen fått upp speglar inne på badrummen. Vi renoverade badrummen augusti förra året, men fick vattenskada i resten av lägenheten som gjorde att vi inte bodde hemma augusti-november. Så det tar lite tid det här...

Söndagen kom jag hem från jobbet, bakade kladdkaka och hittat Tzatziki, morsan och polisen på Netflix. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…