Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 31

Hej. Åh vad jag har sett framtill den här veckan. Imorgon kommer en av mina bästa kompisar och ska bo hos oss under veckan, på torsdagen kommer min syster och en till bästa vän. För den här veckan ska vi ha våran bröllopsfest. Ska bli väldigt spännande, men det är en del att göra. Martin är ledig i veckan och kommer ta mesta ansvaret, jag har ledigt i slutet av veckan. Lite opraktiskt med nytt jobb, för är ju inte lika lätt att få ledigt och så. 

Förra veckan gick fort, men var hemskt lång. Jag jobbade på mitt deltidsjobb tisdagskväll, torsdagskvällen och under helgen. Men ska vi ta en titt på lite bilder från förra veckan?

 Måndagen hade vi planeringsdag med jobbet och gick ut och åt lunch. Var en riktigt mysig uteservering. 

 Var (och är) lite peppad på att börja använda min nya kalender. 

 På kvällen blev det lite Game of Thrones. 

 Onsdagen fick jag en riktigt fint paket. När jag gick förbi där jag kan hämta ut paket på väg till tbanan fick jag sms om att jag kunde hämta ut ett paket. Vilken riktigt bra tur. 

 På jobbet fick jag sms från mamma som undrade om jag ville komma på middag. Och det ville jag. Vi spelade Enigma, vilket var kul. Men några av uppgifterna var riktigt svåra.

 När jag skulle hem från jobbet på torsdagen spöregnade det. 

 Lördagen var vi förbi Ikea innan jag skulle på jobbet. Vi lämnade tillbaka en spegel och köpte massa ramar, några täcken och kuddar. Sen hängde vi upp massa tavlor hemma. Behövdes verkligen. 

 Våra DC Bombshells fick hänga här. Kylskåpet är kaos, är massa papper om bröllopet som hänger där så inget blir borta...

 Vi har äntligen fått upp speglar inne på badrummen. Vi renoverade badrummen augusti förra året, men fick vattenskada i resten av lägenheten som gjorde att vi inte bodde hemma augusti-november. Så det tar lite tid det här...

Söndagen kom jag hem från jobbet, bakade kladdkaka och hittat Tzatziki, morsan och polisen på Netflix. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…