Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 32

Hej! Hoppas att du har haft en fin helg och är redo för en ny vecka. Min helg har varit riktigt lång, och väldigt bra. Kommer massa inlägg under veckan och en del bilder här nere. 

Den här veckan blir bra. Jag har min syster hos oss fram till söndagen, så kommer hänga en hel del med henne. Det kommer bli en vecka med mycket jobb, lite brädspelande, födelsedagsfirande och restaurant day på söndag. Kommer i vanlig ordning dokumentera det mesta. 

Nu över till lite bilder från förra veckan som är tagen med min mobil. 


Måndagen testade jag hur jag skulle kunna tänka mig att se ut på våran bröllopsfest. Har som sagt en ny ögonskuggepalett (Too Faced Sweet Peach) och ville testa de flesta färger som inte var rosa. Blev inte i närheten lika mörkt, även om det blev ganska så bra. 

Highlightern var perfekt. 


Tisdagen efter jobbet mötte jag upp Martin och Kalle (!!!) för att fara till Martins jobb och laga mat till våran bröllopsfest. På vägen hem var vi trötta och ingen var direkt sugen på att göra mat, så vi beställde pizza från Pizza Bua. Kalle är en av mina närmsta vänner. Vi hängde stort sett varenda dag under två-tre år innan han flyttade tillbaka till Sverige. 

På kvällen byggde vi figurer som skulle användas som bordsplasseringskort på festen. 


Torsdagen vaknade upp med de här fina klänningarna hängandes på min garderob. Dagen innan hade Jenny kommit till Oslo och vi hade varit på stan och hittat något som hon kunde ha på sig. Alltså, hur fin är inte den här klänningen? Jenny är min andra halva som jag lärde känna via jobbet. Hon bor för tiden i Sverige, och efter hon flyttade dit har vi setts en gång i året. Vilket är alltför lite. 

Vi hängde på Ingensteds stort sett hela dagen för dekorering och ordnande av diverse saker. Jag och Martin checkade in på ett hotell i närheten där vi gjorde oss klara inför festandet på kvällen. Tog inga bilder med mobilen, men hade med min kameran dit. 

På fredagen tog vi med oss lite bröllopskaka (brownies), badkläder och slitna kroppar till Vesletjern för att bada lite grann. Herrejäklar vad kallt det var i vattnet, men det kändes fint att få i alla fall ett sista dopp innan det blev alltför kallt. 

På kvällen tog vi det bara lugnt. Alla var slitna från kvällen innan. Martin fick lite massage från Johanna, och det såg ut som att hon var en liten getkilling som hoppade omkring. 

 Söndagen mötte jag, Martin och Johanna min och Johannas mamma för att gå längs Akerselva och njuta värmen. När vi blev hungriga gick vi och åt. 

Jag for hem lite tidigare för hade en del att göra, bland annat skriva massa inlägg här och planera veckans aktiviteter på jobbet.

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…