Fortsätt till huvudinnehåll

Instagram juli

Tänka sig att augusti är här och sommaren är snart över. Jag hoppas innerligt att augusti blir en kanonmånad med vädret och att jag verkligen gör något med de sista sommardagarna. Tyvärr är det en hel del dubbeljobb, men vi har våran bröllopsfest nästa vecka och Reading festival + London i slutet av månaden. 

Juli var en väldigt fin månad, även om jag inte var så aktiv på min instagram. Jag har badat en hel del, jobbat massvis och börjat på ett nytt jobb. Väldigt spännande månad.

Bland det bästa med sommaren är att det fortfarande är väldigt ljust ute vid midnatt. Köpte blommor som jag satte i två bröllopspresenter. 
En regnbåge som var riktigt nära. Vi hade köpt nya högtalare till TVn och firade med Star Wars. 


Jag började på nya jobbet. Jag och Martin var och badade en dag efter jobbet. Är så skönt att kunna packa med sig badkläder och handduk och gå tio minuter till närmsta badvatten. 
Vek små spåloppor. Behöver pincett eller nålar om jag ska göra de mindre. Jag och Martin var ute och firade (spenderade) min första lön som pedagogisk ledare med middag på Kullt och lite shopping. 


Jag hade bland annat köpt min en Maleficent figur. 
Vi hade varit gifta i en månad. Tänk att det här vackra är mitt. 
Vi hade spelkväll och hade över några vänner. Krossade killarna totalt i Thunderstone (jag hade 50 poäng mot deras 25 och 17). 

Kommentarer

  1. Va härligt med en resa till London :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli riktigt kul :D är ca 8e gången vi är där, men vi älskar verkligen staden :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …