Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Glad måndag. 
Det blev tyvärr ingen hemflytt på fredagen, men vi har flyttat hem det mesta av våra saker till lägenheten och ska på besiktning idag. Vi var i lägenheten igår för att lämna saker och se närmre på lägenheten och renoveringen, och det är en del saker som inte är helt bra och som vi ska säga ifrån om idag. Hoppas att det lilla extra jobbet inte gör att vi inte kan flytta hem förrän om länge. 

Annars var förra veckan helt ok, jag var dålig tisdag natt till torsdags dagen, men så är det ibland. Annars gick veckan till att packa och studera. Inte länge kvar tills mina två tentor. Ska bli spännande att se hur det går.

Som vanligt har jag samlat en del bilder från förra veckan, inte lika många som vanligt, men en del. 

 Måndagen var jag förbi Ikea för att köpa lite nya sängkläder. 

 Sen blir det ett hopp till torsdagen där jag och Martin firade med sushi för att vi kan kryssa av ännu en stor grej till bröllopet. 

På torsdagskvällen var jag på vinkväll hos en kompis.

Fredagen började det bli en del saker i hallen som var färdigpackat. Men vi hade verkligen en bil full med saker och vi har inte helt en aning om var allt egentligen kom ifrån.

 Lördagen var på SpillExpo och tittade på vad som var nytt inom spelvärlden. 

Lördagskvällen jobbade jag och lagade mat av bland annat den här fina blomkålen. 

Söndagen var vi som sagt och kollade på lägenheten och lämnade av lite saker. Vi tog lite bilder på det som inte var helt bra, bland annat vattenmärken på ena väggen. Ska bli intressant att höra vad de har att säga om de små skadorna vi har sett. 

Hoppas att du får en riktigt bra vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …