Fortsätt till huvudinnehåll

SpillExpo 2016 - Dawn of the Tweens

I helgen som var, var det dags för årets SpillExpo i Lilleström. SpillExpo samlar stora spelbolag som Nintendo, Xbox och Playstation, men också indiebolag där de får visa upp det nyaste de har att komma med. I år var det även ComicCon och en hel del Youtubestjärnor. Det finns massvis av montrar där man kan få testa spel, vara med i tävlingar och handla saker. 

Just att det var en del Youtubestjärnor där gjorde att det var massvis med barn i tween åldern. Det var fruktansvärt. Hade en kid på typ tolv år som stannade till i sina steg bara för att kunna stirra på mina bröst en sekund extra. Classy. 

Men annars var det trevligt. Vi testade inget spel då det inte var något som lockade alls dessvärre. Fokuset låg på VR och det var helt sjuka köer för att få testa i ett par minuter. Det såg väldigt spännande och intressant ut, men i och med att jag inte har så mycket syn på ena ögat kändes det inte värt att stå i kö för något som jag kanske inte ens kan använda optimalt. 

 PS4 hade en hel del stationer där man kunde få testa på deras VRglasögon och det såg verkligen kul ut. Ena spelet var ett bilspel och det såg väldigt intressant ut. Jag gillade också hur de hade kombinerat PS Move till ena spelet. Det såg ut att vara lite svårt i början hur man ska röra på sig och spela, men kan nog bli bra efter lite träning. 

 Det här spelet hade så otroligt gullig art och speldesign, men karaktären man spelade spydde överallt. 


 Det var även reklam för perfect escape. Man blir inlåst i ett rum och ska hitta ledtrådar för att komma sig ut. 

 Det fanns också vanliga sällskapsspel också som man kunde få testa på. 

 Vi spelade en omgång av detta som jag spelat en gång tidigare. 

 Det var en del reklam för den kommande Assassins Creed filmen. Längtar massvis måste jag säga. Detta är ett av mina favorit spelserier, och har stora förväntningar till filmen. 

 Nintendo hade ett fåtal WiiU och 3Ds som man kunde få testa på. Vilket i sig är märkligt då de har slutat att tillverka WiiU i förmån till sin nya spelkonsol som släpps snart. 

Vi köpte inte några nya spel, men Martin köpte en stor figur från Pacific Rim filmen och då fick vi med en Ood-docka från dr Who serien. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …