Fortsätt till huvudinnehåll

Instagram oktober

Oktober var verkligen en lång månad, men fylld med massa saker när jag ser tillbaka på den. + att jag var visst väldigt aktiv på Instagram för att vara mig. 

 Månaden började med ett paket med lite skönhetsprodukter och en morgon där solen lyste in i sovrummet. 
Kollade tillbaka i bloggen och hittade inlägget om när vi var på visning i våran lägenhet, fast vi visste inte då att vi skulle bo där. Hittade en väldigt stor solros en dag. 

 En bild som vanligtvis inte hade hamnat på nätet. Men det är fint att se hur man ser ut när man förvirrad. Skulle ta blodprov och blev testad för stort sett allt. 
En väldigt vacker solnedgång vid Vika terrassen. Ett filmklipp från när jag och sambon såg Marvel Universe Live.

 Beställde hem något speciellt och fick svar från en mops. Lägenheten blev målad. 
Kate Spade öppnade i Oslo och jag köpte med två guldiga saker hem. 

 Gick förbi slottsparken och var och kollade hur hallen i lägenheten blev. 
Var på den officiella öppningen av Kate Spade och fick limonade och macarons. Åt lunch ute en måndag.

2x plommonrisvin från japanska kvällen hos Fuglen. En bild från Tjuvholmen. 
Ännu en sak vi kan kryssa av från att göra listan till bröllopet. 

Kommentarer

  1. Härligt månad med lika härligt om inte mer tillbakablickar =D... underbart!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.