måndag 28 november 2016

Glad måndag

Då var det dags för en ny vecka, och jag måste erkänna att det känns bra. Jag jobbade en hel del förra veckan, så det blir skönt med en lite lugnare vecka med färre arbetspass och inte lika mycket inplanerat. 

Idag och imorgon  ska jag skriva klart en hemtenta. Har kommit halvvägs på den, men känner verkligen ingen lust att skriva klart den. Men måste lämna in något även om jag inte blir nöjd. I värsta fall är det bara att ta om den nästa år. 

Annars i veckan händer det väldigt lite. Det blir att packa upp resten av det som kan packas upp och sen försöka hitta julpyntet i boden och få fram det. Vill verkligen få upp lite julmys nu känner jag. Det är så himla mörkt om kvällarna. 
Lördagen är den enda dagen med lite planer. Då ska jag på norskt folkemuseum för att gå på julmarknad. Jag var där förra året och det var så himla mysigt. 

Jag tänkte, i vanlig ordning, att ladda upp bilder till veckosammanfattningen, men det verkar som att Blogger har ändrat hur man kan ladda upp bilder och direkt från telefonen är inte ett alternativ längre. Ska se hur jag får fixat det då det är lite bängligt att föra över mobilbilderna hela tiden till datorn... 
Update: Fick det till nu och bilderna dyker upp nederst i inlägget. 

Men sen från torsdag börjar årssammanfattningen, inlägg jag verkligen älskar att skriva. Det är något speciellt med att gå igenom bloggen och reflektera kring året, och det här året har det hänt massvis. Ska bli kul att visa upp. 


Nu ska jag lyssna klart på säsongens sista creepypodden, ordna lite frukost, hitta fram skolböckerna och sen skriva som jag aldrig har skrivit förut.

Här är förra veckans bilder:

Tisdagen hängde jag på Stovner centret som var julpyntat. 

 Onsdagen jobbade jag inne hela dagen, även om solen sken ute.

Torsdagen var så här fin på morgonen.

Fredagen var jag alltför tidig till jobbet (över en timma) för att jag helt plötsligt inte kunde tiden alls. Blev frukost på Espresso House där jag failade min varmchoklad beställning kraftigt och fick en kall, supersockrig kaffedryck istället.

Efter jobbet for jag in till stan för att handla ett par julklappar under rean.

Söndagen så jobbade jag, men spelade också en del spel, både på jobbet men också sen när jag kom hem.

Hoppas att du får en riktigt fin vecka. 

4 kommentarer:

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...