tisdag 20 juli 2010

Ring inte och väck den Christina som sover

Efter att jag vaknade med huvudvärk och ringt till jobbet för att sjukmäla mig, somnade jag om och vaknade kring ett, halv två-tiden. Ringde då jobbet igen för att säga att jag kommer imorgon, för nu känner jag mig lite bättre.
Jag vilade lite till senare men väcktes av att min chef ringde och undrade hur jag mådde. Helt ärligt måste han ha trott att jag var sinnessjuk, ty min mun gick i ett. Får prata med han om det imorgon.

Nu ikväll då? Just nu håller mina naglar på att bli fint rosa och jag har vita plåster fulla ansiktet. Ska jag till jobbet imorgon kan jag ju lika gärna piffa till mig lite grann så man inte ser ut som sju svåra år.

Men jag ser ändå mest fram till torsdagen. Jag ska nämligen på visningen av en supercharmig liten lägenhet på Frogner. Den ligger inom gångavstånd till Frognerparken och slottet, hur underbart är inte det? Så den hoppas jag verkligen på.

Nu är det dags för ett nytt lager lack och avdragning av plåster rättelse: det blev snarare en minivaxning i ansiktet. Aj.

4 kommentarer:

  1. Haha kanske det, men det är precis det en kigurumi används som! Som en mysdress.

    Vad mysigt med en sån affär^_^/

    SvaraRadera
  2. Haha ja, det är enkelt att klä ut sig i dom haha (A)

    Åååh, pocky äger ju! *envious!*
    Fry you, Umeå!! hahaha :(

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får kul på lägenhetsvisningen på torsdag! :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...