fredag 9 juli 2010

Flagning och blåsor på ryggen

Det jag brände mig i söndags håller på att flagna bort och på toppen av det har jag fått en massa vätskefyllda blåsor på ryggen. Inte mysigt. Var lika bra att jag stannade hemma från jobbet i måndags och tisdags, har varit den värsta brännan i mitt liv och då bränner jag mig ofta om sommaren (oavsett hur mycket jag smörjer mig in med solskyddsfaktor). Nu gissar jag på att min fina ljusljusljusbruna bränna kommer att flagna bort inom ett par dagar och inte komma tillbaks igen förrän nästa år. Men det var fint så länge det varade.

Får se vad som händer i helgen. Vet inte riktigt vad jag har lust med, jag är på stan så pass ofta att jag börjar tröttna, jag klarar inte helt av att vara i solen utan att avlida och ta kort på blommor gör jag ju så pass ofta redan. Kanske borde hitta något annat att ta kort på? Lite Oslo-stadsbilder kanske? Vaknar jag tidigt imorgon så kanske, låter inte helt dumt. Men allt beror på vädret.

Ha en fin fin kväll.

1 kommentar:

  1. Jag röstar för en impulsresa till Skellhell! Men det lär inte hända :(

    SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...