måndag 14 juni 2010

Måndag

Önskar att det vore aningens närmare helg än vad det är nu. Men huxflux så är det lördag och då blir det shopping. Inte alltför mycket för min del, men jag ska hjälpa Erica med att hitta lite saker på stan och gå på öppningen av nya Outland (i lördags var det föröppningen eller snarare en sneakpeak). Ska bli riktigt trevligt. Förhoppningsvis blir dethelt ok väder, inte för varmt men inte heller regn. Varmt men mulet hade varit det ultimata.

Dagen har annars flutit på bra. Min base har inte gjort något speciellt. Därimot var två baser borta idag, så det var alldeles lugnt och stilla inne på jobbet. Har gjort klart en överraskning till föräldrarna som de ska få på onsdag när vi har sommarfest.

Ikväll fick jag världens lust att baka kolasnittar, måste bara hitta ett recept som verkar bra och sedan köpa de ingredienser jag kan tänkas behöva. Och sedan hoppas på att de blir bra, har som sagt aldrig bakat kolasnittar (eller någon annan småkaka för den delen) under hela mitt liv.

Nu ska jag skriva ner det jag behöver och bege mig till butiken för att handla. Uppdaterar dig sen om hur det gick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...