söndag 27 juni 2010

Bilder från TusenFryd

Har haft en underbar dag på Tusenfryd med familjen. Var väldigt mycket roligt att åka där, tyvärr hann jag inte med allt den här gången. Men jag ska dit snart igen när Tina kommer på besök.

Vi provade årets nyhet, Nightmare. Först fick vi tillbringa 1,5 timma i kö i stekande sol den mesta tiden (Hello solbränna) när vi sedan kom fram var det en idiot som hade spänt upp säkerhetsbältet under åkturen så allt hade kraschat och vi blev tvungna att vänta ytterligare ett par 10 minuter. Sedan höll attraktionen på i kanske 10 min. Var de 10 minuterna värda köandet i över 1,5 timma? Nej. Verkligen inte. Ska jag åka den igen? Ja, och då sitta längst fram. Hela karusellen är i 5D, vilket är vanlig 3D-effekt + lukt, känsel och skjutning av zombies. Allt blir nog bättre om man sitter långt fram, även fast det såg ut som om man fick saker i huvudet ibland även fast man satt långt bak.

Men självklart fanns det en hel del mer än bara Nightmare och karuseller. Fanns en del tävlingsstånd (som vi för övrigt sög på) och saker att äta. 
Här nedan är det ett par collage med dagens bilder. Tryck på dem för att förstora dem och tryck sedan bakåt för att komma tillbaka till inlägget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...