onsdag 13 januari 2010

Ladugården? Lader man saker där eller?

Rubriken är sagt av en fjortispojke på bussen nu ikväll. Lader betyder för övrigtungefär ladda. De pojkarna på bussen var inte de smartaste barnen i skaran om man säger så, men definitivt underhållande.

Annars lär du ha märkt att bloggandet går trögt. Att låna mamma eller Jörgens laptop så fort jag vill blogga känns drygt, så jag gör andra saker om kvällarna helt enkelt. Men mer bloggning och mer bilder kommer att dyka upp till helgen (och senare) om jag får hem alla laddkablar som är beställda (vilket jag givetvis hoppas och du med för din skull). Så nu håller jag tummarna att de kommer snart.

Annars går det alldeles utmärkt på jobbet. Vad mer kan jag säga då personalen är trevlig och barnen är alldeles bedårande? Det enda som är synd är att en av de på min base ska sluta på fredag. Jag kommer verkligen sakna henne.

Ikväll blir det att se ett avsnitt av Vampire Diaries och sedan läsa ett par sidor i Dead until Dark. Jag har senvakt imorgon, men mest troligen måste jag gå med Maya till skolan innan jobbet. Drygt, men nästan ett måste ibland.

1 kommentar:

  1. ej! Jag nominerade din fotoblogg till beautiful Blogger Award hos mig :)

    (http://www.fotolog.com/jinxedchrissie)

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...