Fortsätt till huvudinnehåll

Ladugården? Lader man saker där eller?

Rubriken är sagt av en fjortispojke på bussen nu ikväll. Lader betyder för övrigtungefär ladda. De pojkarna på bussen var inte de smartaste barnen i skaran om man säger så, men definitivt underhållande.

Annars lär du ha märkt att bloggandet går trögt. Att låna mamma eller Jörgens laptop så fort jag vill blogga känns drygt, så jag gör andra saker om kvällarna helt enkelt. Men mer bloggning och mer bilder kommer att dyka upp till helgen (och senare) om jag får hem alla laddkablar som är beställda (vilket jag givetvis hoppas och du med för din skull). Så nu håller jag tummarna att de kommer snart.

Annars går det alldeles utmärkt på jobbet. Vad mer kan jag säga då personalen är trevlig och barnen är alldeles bedårande? Det enda som är synd är att en av de på min base ska sluta på fredag. Jag kommer verkligen sakna henne.

Ikväll blir det att se ett avsnitt av Vampire Diaries och sedan läsa ett par sidor i Dead until Dark. Jag har senvakt imorgon, men mest troligen måste jag gå med Maya till skolan innan jobbet. Drygt, men nästan ett måste ibland.

Kommentarer

  1. ej! Jag nominerade din fotoblogg till beautiful Blogger Award hos mig :)

    (http://www.fotolog.com/jinxedchrissie)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.