söndag 3 januari 2010

I Oslo

Ska snart gå och lägga mig, tänkte bara tvär uppdatera innan jag somnar.

Resan gick riktigt bra. Det var drygt de sista fyra timmarna. Oavsett hur långt vi åkte så rörde inte klockan sig det minsta lilla.
Mamma tyckte att jag hade lite väl mycket packning med mig. Två enorma väskor, en lite mindre, en står handväska och lite i Robin och Johannas väska (yes, de delade).

Imorgon har jag senvakt. Känns riktigt härligt att inte behöva stressa på första dagen på jobbet på det nya stället. Det ligger ju bara 5 minuter ifrån där vi bor, så det blir ju bra.
Efter jobbet ska jag hem tvärt, byta jacka eventuellt övriga kläder (barn snorar - mycket), äta middag och sedan åka in till stan med Johanna. Ska bli trevligt.

Nu ska jag sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. Joo jag har fått skit för det tidigare, men inget den här gången faktiskt, kanske för att ja varna att det inte lönar sig att skriva nå taskigt.

    Precis! Jag varken super, snusar eller röker, å har aldrig gjort det heller. Sånt jävla slöseri med pengar, och ofräscht. Mycket bättre att lägga pengar på en vettig hobby tycker jag ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är det gulligt när barn snorar!?! :D

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...