torsdag 21 januari 2010

Er ikke jeg heldig? (är inte jag tursam?)


Jag har fått ett nyckelkort till jobbet. Vilket innebär att jag kan bland annat åka hiss (vilket jag har gjort också). Bry dig inte om att jag ser drogad ut på bilden på kortet.

Ikväll blir det att äta cartoonies och se på Glee och läsa ut tredje boken i the Sookie Stackhouse novels. Typ världens bästa bokserie.

Sedan blir det att lägga mig tidigt. Imorgon så kommer vi vara på förläsning hela dagen om barn och dagis och dylikt. Jag kommer ihåg hur drygt det var när man var på förläsningar med skolan. Holy Cow säger jag bara. Att lyssna på en gubbe som pratar om varg/björn/fiske/annat elände kan få vem som helst att somna. Men det blir nog bra imorgon, språkligt kan det nog bli lite sisådär...
För övrigt ska jag tydligen hålla i en datakurs på jobbet. Kanske nu man ska säga till dem att tre datorer har hittills dött mystiskt efter eller under användning av mig? Sedan ska jag tydligen vara något annat datageni. Om de tycker att jag är en datanörd så kan du nog föreställa dig hur dåliga de måste vara, när jag är helt värdelös.

2 kommentarer:

  1. Wow, får åka hiss. Då vet jag var jag ska leta dig på rasten. Två våningar dessutom :P hahaha

    SvaraRadera
  2. Svar till Anonym: Haha ja :) Då får gå ner en våning, leta reda på mig, gå upp igen och ta hissen hela vägen ned ;) Omständigt och bra :)

    SvaraRadera

bee my honey & kashmir

Jag har handlat några nya klädesplagg i det sista, en perfekt blandning mellan vinter och vår/sommar. När jag och Martin var ute och gick e...