Fortsätt till huvudinnehåll

Bittersweet symphony

Idag var det sista dagen för en som arbetar på min base. Kommer sakna henne riktigt mycket. Hon fick en massa fint i avskedspresent, både av chefen + personalen och av vissa föräldrar. Hon sa då i förbifarten att man kanske borde byta jobb lite oftare som man får en massa presenter. Ser man till presentdelen låter det inte helt fel (jag älskar presenter), men ser man till det hela byta jobb-delen så verkar det inte alls trevligt. Man blir så fäst vid de små liven att det knappt är sant.

Idag började en kille på min base att rådigga till en Static X låt. Jag vet att jag har bäst barn. så på måndag ska jag se om han gillar nå mer av musiken som finns på motorolan. På den är det musik från när jag gick i ettan. Vilket innebär Static X, Linkin Park, My Chemical Romance och liknande.


Sedan fick jag en massa beröm idag på jobbet. Jag får höra att jag duktig, men jag ser verkligen inte det de ser. I mina ögon gissar jag bara en massa eller gör saker instinktivt. Det kanske så man ska göra det, på känsla (det var så jag för övrigt träffade min första flygande lerduva, på känn eller tur). Men jag trivs och det är för mig huvudsaken.

Tänkte snart se om jag har nå pengar på mitt norska kort via min internet bank. Har aldrig gjordet förut så det ska bli spännande.

Sedan tänkte jag hälsa till min basechef Diana som tycker att jag är duktig på att uppdatera bloggen om allt. Sådant är ju trevligt att höra. Så vink vink till Diana ;)

Kommentarer

  1. Jag hatar att byta jobb :O Det känns skönt att kunna alla rutiner och känna alla kollegor :)

    Tur att jag har ett otroligt underbart kul jobb som jag verkligen trivs med så att jag slipper byta !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.