Fortsätt till huvudinnehåll

Join the dark side, we have cookies

Jag vaknade där vid halv sex i ren panik att jag hade missat att det var måndag och trodde att det var söndag (skratta inte, sådant sker faktiskt). Men jag hade inte missat att det var måndag idag, och jag hade inte försovit mig heller för den delen. Jag sov en extra timma (ibland behövs sådant också) och gick sedan upp för att duscha. Turligt nog var Jörgen snäll och lät mig gå före han i kön till duschen. Dock så hade jag inte så bråttom som jag trodde, mamma hade bett mig att lämna Maya idag på skolan, men det gjorde Jörgen ändå. Så jag tog gott om tid till annat. Som att se på MTV och halv sova en stund.
Sedan var det dags för jobbet.
Jag har hunnit vara ute en stund på förmiddagen, busa, få massa kramar, ätit med barnen, varit på möte, hittade kakor inne på möte rummet men jag hade en banan i handväskan (gissa vilken som vann? Inte bananen i alla fall...), busat lite mer, varit allmänt förvirrad, bytt x antal blöjor, försökt få barnen att sova, ätit lite mer med barnen, ritat osv.

En riktigt trevlig dag faktiskt. Om man bortser från att min ring försvann. Jag höll på att byta blöja på en lite tjej så då fick hon leka med min ring för att hon skulle ligga still. Jag kollade på henne hela tiden medan hon lekte med den, men helt plötsligt var den borta. Jag såg den men sedan var den inte där längre. Panik, verkligen. Jag hade ju köpt ring jäkeln igår, onödigt (och dyrt) att tappa bort den såpass fort. Men ringen hade bara gömt sig vid blöjkanten (vilket jag upptäckte vid nästa blöjbyte på henne, säg tio minuter senare).

Nu ska jag duka bordet. Bloggar mer senare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.