tisdag 26 januari 2010

Förvirrd

Igår när jag gick och lade mig var jag helt bombsäker på att jag skulle börja kvart över åtta. Jag hade ställt väckaren så jag kunde snooza ett ba tag innan jag skulle stiga upp och göra mig klar för ytterligare en dag på jobbet.

Väl på jobbet blev jag lite misstänksam när inte de från mitt vakt-team kom, utan några andra. Det visade sig att jag skulle ha börjat klockan halv tio. Inte trevligt alltså. Jag spenderade den mesta av tiden nere på mediateket, åt frukost, skrev in andra planeringar i min kalender och allmänt degade i en timma och en kvart.

Sedan fick jag reda på att vi skulle ha personalmöte mellan kvart över fem och sju ikväll. Jagvisste om att vi skulle ha personalmöte den 26, jag visste bara inte att det var idag. Så det var bara att mentalförbereda sig på att stanna på jobbet ytterligare ett par timmar (slutade annars fem).
Men under lunchen fick jag reda på att det var inställt på grund av sjukdom. Och det var nog lika bra det.

För övrigt fick jag leka madrass idag. Lillsessan ville verkligen inte sova och skrek utan dess like. Så jag lade henne på magen och somnade nästan direkt. Sedan att jag hade en seckelfläck större än hennes huvud på min tröja och bh är ju en annan grej. Den ville inte riktigt torka heller så jag har gått runt och varit våt om tröjan och bhn typ halva dagen. Men det kunde ha varit värre, hon kunde ha spytt på mig.

Men annars har dagen varit riktigt bra.
Fast imorgon börjar jag kvart över åtta. Måste bara trippelchecka det innan jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...