fredag 3 oktober 2008

Torsdags shopping

Godmorgon bloggen. Jag var ju ledig idag för att min historialärare var på kurs. Härligt. Så då for jag till äslklingen en dag tidigare ;)
Igår så skulle jag hinna med lite ärenden, bland annat få min lön av Marris. Men det var för att Stoltz hade skickat dem i cash. Vilket inte gör mig något ;)
Marris hade inget bättre för sig, så hon fick följa med mig och Jenna på stan. Först så for vi till Accent, var jag hade 20% på allt. Tänkte köpa en skinnväska från Don Donna, men med tanke på att jag får hem väskan idag (den ligger på posten, tror ni att den går att hämta imorgon eller på söndag?), så det skulle ha varit lite onödigt ;) Så det blev bara en rosa mysig halsduk.
Efter det for vi till Gina Tricot. Där köpte jag en till längre t-shirt, men den här gången i brunt. Så nu har jag den i svart, brunt och rosa ;)
Efter det skyndade vi oss till Clas Olssons (hur det nu än stavas). Där köpte jag ett 4 GB minneskort och filmen Underworld ;) Jag vet att filmen var ett litet onödigt köp, har ju den redan, nånstans. Pappa lånade ut den till en kompis och nu är den borta. Inte kul. Filmen kostade 59 kr, så det var ju inte en större investering. Marris berättade att Stoltz och hon hade sett den x antal och började bli lite less. Och jag förstår henne inte ;)



Halsduk ordinarie pris 149 kr, jag betalade 119 kr för den.

Den är mörkbrun, blixten ljusade ner den
Filmen 59 kr, USB-minnet 149 kr

2 kommentarer:

  1. Du var lite smått wannabe mig på claes ohlsson!

    SvaraRadera
  2. puss puss, palla underworld = är du inte less? jag älskar dig och din rosa duk var jätt mjukis

    svar:Jenna HAHAH wannabe u? xD

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...