måndag 13 oktober 2008

Måndag

Jag vet minst ett dussin olika saker att göra en måndag man är ledig. En av dem är att övertyga ett par vänner att skippa ridningen och följa med på stan och bränna pengar. För det är det vi är bra på. Men nej, jag är hemma och sitter barnvakt till min syster. Sådär lagomt kul. Men man märker ju inte av henne, så ingen skada skedd.
Var med älsklingén typ hela dagen. Vi har sovit för det mesta. Och spelat Monopol. För att bränna pengar (riktiga eller ej) var ju det vi är bra på ;)
Nu är det int elänge kvar tills jag sätter mig i frisörstolen och blir bortskämd. Att gå till frisören är verkligen lycka. Både för hår och själ. Men mest för håret.
Och då blir det att ta många bilder. Eller iallafall be farmor ta dem. Hon ska ju med dit, till frisören alltså ;)
Sen det hela med Gossip Girl är inte hälsosamt för mig. Eller för någon, egentligen. För jag kan väl inte vara den enda som vill byta liv med dem? Bo i fina lägenheter på Manhattan och bära snygga designerkläder. Man kan ju drömma vidare.
Men jag ska ju tydligen inte vara så långt ifrån det livet, om man ska tro dem i klassen. Jag ska tydligen vara en brat. Vilket känns som en slags förolämpning. Vilket inte bara känns, när jag tänker efter, utan ÄR en förolämpning.
Men nog om mitt drömliv.
Tänkte skriva lite ointressant skvaller (för er som inte bryr er läs inte).
Sveriges mest lästa bloggare ska sluta skriva. Ja, Blondinbella ska ta en pause från skriveriet och satsa på skolan istället. Får se hur lång tid hon kommer att klara sig från att inte skriva eller så inser hon vilket slöseri med tid det egentligen är. Men vem kommer att ta blogtoppen efter henne? Vi har ju alltid pålitliga Kenza. Hon ligger tvåa just nu på mestlästa, men Kissie kliver stadigt uppåt (och snart mest troligen om).
Nä nu ska jag fortsätta min måndags syssla, städa kaoset innan mamma kommer hem och får psyke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...