måndag 20 oktober 2008

Mikrobiologiprov

Jag satt ju som sagt uppe länge igår och pluggade inför provet idag. Och jag kunde nästan allt då jag gick och la mig och nästan allt fanns kvar då jag vaknade. Satt en extra stund i skolan och läste, bara för att kolla att jag kan, och jag kunde.
Sätter mig ner vid provet och börjar skriva. Och allt går superbra. Vissa frågor hade jag helt tappat svaret på men jag visste att jag kunde det. Så jag bara skrev nåt.
Sen frågar jag läraren vad jag fick för poäng, så hon rättar provet på direkten. Jag hade gjort fel på en 3,5 poängsfråga. Sen så var det två frågor som jag tänkt rätt på men skrivit fel. Så jag får 8 poäng... G var 7 och max var typ 12 eller 13 poäng. Vet ni hur mycket det sög? Så jag ska be läraren om ett omprov, eller att jag får göra något för att få ett MVG. Sen så var jag ju en poäng ifrån VG... Och det sög ju bara ännu mer. Nej, skärpning nu Christina.

3 kommentarer:

  1. Men fan kvinna, nöj dig med ett G för en gångs skull >_<

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får göra om det, annars så är det ju bra att du klarade det iallafall!

    SvaraRadera
  3. Men för tusan kvinna, nöj dej med ett G för en gångs skull >_<

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...