torsdag 3 april 2008

Torsdag

Snart är det äntligen helg. Jag är alldeles slutkörd. För mycket i skolan är inte bra. MEn det är aldrig jämnt. Ibland har man för mycket tid över och ibland har man för lite tid. Som igår. Den andra tjejen i klassen sa att arbetet skulle vara klart imorgon (idag alltså) för då skulle vi redovisa. Men nej, så var det tydligen inte. Så jag hade panikat mig hem igår helt i onödan för att skriva klart nästan allt. Aja... Så nu kommer jag ha tid på mig i skolan att finslipa allt. Det blir nog bra.
Min älskling tycker att jag sminkar mig för ofta. Jag tycker dock inte det. Jag sminkar mig varje vardag och kanske någon gång om vi gör något speciellt under helgen. Så han och jag har gjort en deal, jag ska sminka mig varannan dag resten av månaden, de andra dagarna ska jag vara osminkad. Vadjag tjänar på det? Jag får The Sims 2 Studentliv OCH The Sims 2 Fritid. Lätt förtjänat enligt mig. Sen så var det någon till deal, men den vill jag inte skriva om ;)
Men nu måste jag städa. Inte kul, men det är ju trots allt snart helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...