måndag 3 december 2018

Vecka 49

Och så var december här. Känner att det är en kort månad för det är mycket som ska göras. Vi har fått satt upp det mesta av juldekorationer här hemma, får se hur mycket mer vi orkar göra. Jag har varit på fyra marknader inom ett par dagar, bilder dyker upp här under veckan från 3 av dem. 
Annars den här veckan så ska vi få besök av mamma och familjen, jag ska på teater med jobbet på tisdag, julbord med jobbet på fredag och i helgen ska vi iväg till Göteborg med min familj. Planen är lite shopping (måste bli färdig med julklapparna), gå på Liseberg och Universeum, vilket blir kul. Sist jag var i Göteborg var nog på högstadiet en gång, så det blir typ tretton år sen eller så. 

Nu lite bilder från veckan som var. 

 Måndagen vilade jag foten hemma och spelade massa Sims 4. Lucy ska in i alla skåp för tiden, och den här dagen var inget undantag. 

På kvällen skulle vi på middag till några vänner och spela lite spel. 

De har en hel del att välja mellan. 

Tisdagen blev Lucy sju månader och skulle minsann inte vara med på bild. 

 Martin hade ledigt en dag och började se på Babe just när jag skulle gå till jobbet. Såg den väldigt mycket när jag var liten, men har inte sett den på massvis av år. Det lilla jag hann se innan jag skulle till jobbet såg väldigt bekant ut. 

Ser ut som en lönnmördare i min nya jacka när jag har på mig huvan. Eller som Martin sa när han såg bilden, liemannen. 

Lucy har äntligen börjat hitta roen och ska vila på en. Är typ det bästa när jag har senvakt och vaknar tidigt, att hon ligger och myser på min mage. 

Så kom det lite snö en dag. Det var så fint, men mitt på dagen var allt borta igen. 
  
Kollade in nya H&M Home på Karl Johan. Så himla mycket fint. Köpte lite saker.

Var mycket fint inne på barnavdelningen. 

Tänker på den här dikten ofta. Finns att se på Stortinget t-bane station.

När vi höll på att juldekorera hemma hängde jag upp mässingkransen jag köpte dagen innan på H&M Home. Så himla fin. Hoppas ingen snor den bara. 

Vi var väldigt spända på att se vad Lucy skulle tycka om julsakerna. Det visade sig att våran plastgran med inbyggd fot hade lossnat från foten, vilket gjorde att den välte bara du tittade snett på den. Lucy skulle absolut hålla på att klättra i trädet, så den välte ett par gånger innan vi ens dekorerat den. Vi bestämde oss för att bara använda toppen av trädet och dekorera det. 

Men verkligen allt med julen var riktigt spännande. 

Fast bäst var glittret.

Lördagen och söndagen var ägnade åt diverse julmarknader. Vid Spikersuppa är det en väldigt fin ljustunnel som mest troligen kommer bli den mest fotade platsen i Oslo i år. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...