måndag 24 december 2018

Vecka 52

God jul. Hoppas du har det fint var du än är och vad du än gör. 
Idag kommer min mamma, ena syster och mammas sambo hit för att fira med oss. Ska bli så himla mysigt. Skriver det här igår, men gissar på att nu när inlägget ligger uppe ser vi nog på tv och börjar förbereda till lunchen. Familjen kommer kring halv ett för att äta lite gröt, innan vi ska se på Kalle och hans vänner, öppna julklappar, äta middag och sen spela lite spel. 

Annars den här veckan blir det mycket att bara ta det lugnt. Vi kommer säkert möta några vänner i mellandagarna för att spela lite spel, jag ska jobba torsdagen och fredagen, men det går fort så det går nog bra. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

Måndagen for vi in till stan med barnen för att lämna julklappar till frälsningsarmen. De samlar in kläder, leksaker o.s.v. som delas ut till dem som behöver det. Vi gick sen och kollade på julmarknaden. En riktigt fin dag på jobbet. 

Onsdagen skulle vi iväg på julbord med några vänner. Vi skulle äta på Colonel mustard som ligger vid Alexander Kiellands plass. 

Några i gänget skulle vidare ut, jag mådde inge bra så jag for hem. Hade feberfrossa hela natten och var inte alls bra dagen efter. 


Dagen efter for jag på jobbet, men jag borde ha varit hemma. Var verkligen ingen bra dag alls, var på dåligt humör och så himla trött. Hade minus med tålamodet, vilket inte helt passar när man jobbar med barn. 

Fredagen kände jag mig lite piggare tack och lov, men var inte helt bra. Tog en varm dusch och sminkade och kom mig ut ändå, för jag hade ordnat biljetter till förpremiären av Aquaman och ville inte missa det. 

Lördagen var jag lite bättre än fredagen, men fortfarande sliten. Hade en liten fröken som tjatade om att komma ut lite. Vi kom fort in igen. Jag for in till stan för att handla det sista till idag och sen bara tog jag det lugnt resten av kvällen. 

Söndagen satte jag inte en fot utanför lägenheten utan tog det bara lugnt. Sov lite natten till söndagen, så det passade egentligen väldigt fint med att göra inget. 

Hoppas du får en riktigt fin tid resten av året. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...