måndag 10 december 2018

En årssammanfattning del 1

December innebär att jag sammanfattar året som varit. Det är kul att sitta och se igenom bilder från det gångna året och minnas massvis. Mycket har jag glömt bort, men då är det bara kul att bli påmind om vad som hänt.

JANUARI

Januari började med livräddningskurs med jobbet. En av mina närmsta vänner jobbar på en annan förskola än mig, men vi har samma chef så kursen hade vi samtidigt. 
Jag var och testade en ny restaurang som heter Lulu som serverar asian fusion. Åt riktigt god mat och var tillbaka veckan efter. 
Hängde en del på Sörenga, är så fint där i mörkret. 
Hade helt glömt bort att en granne rökte i sängen så det började brinna. Det gick bra, var bara lite dramatiskt. Vi fick inte ens med oss att det brann, vilket kändes så där. 
Vi var och såg på stand up. Jim Gaffigan. 

FEBRUARI
 Köpte en klänning som blev en favorit från COS, åt massa sushi en dag.
På alla hjärtans dag var vi ute och åt sushi innan vi skulle till Gimle bio för att se Shape of water. De hade ändrat tiden när den började, så vi var över en timma tidiga till bion. Det gick fint för det var en bar där.
Var på teknisk museum med jobbet, vilket är alltid lika kul. Är nästan roligare att gå dit utan barn, för då kan man få gjort mycket mer.
Vi fick visst massvis med snö, den eviga vintern och allt det där.
Var och såg på Grease där han som spelar Isak i Skam var med.
Solen började skina in i sovrummet, vilket borde firas. Jag for själv på en ljusutställning i Botaniska trädgården. Kommer ihåg hur jobbigt det var, för det var så mycket folk och blev trampad på och på backad av x antal män. 

MARS
Under mars reste vi upp till Skellefteå för att hälsa på vänner och familj. Fick mysa med bebis och med katt, plumsade runt i snö och åt på Pinchos. 
Jag ordnade nytt pass för att mitt gamla hade gått ut. Vilket jag såg på väg på flygplanet till Stockholm när vi skulle upp till Skellefteå. Blev lite väldigt stressad, men så är det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...