torsdag 17 februari 2011

Spelkväll

Hade det riktigt trevligt ikväll på Outland. Spelade något nytt kortspel som jag var riktigt duktig på. Jag lyckades vinna tre av fyra gånger, inte illa när det som sagt var första gångerna jag provade det spelet. Att jag sedan inte för mitt liv kan komma på vad det heter är en annan grej.

Imorgon ska jag förbi min läkare och lämna in lite papper. Ska även boka in en tid för att se på halsmandlarna och kolla in synen. Var ett tag sedan jag tog ett syntest (första året på gymnasiet) så det börjar bli dags igen för att se om synen blivit värre eller om det inte har hänt alltför mycket.
Efter läkararen ska jag en sväng förbi gymmet och träna lite grann. Har inte varit där sedan i tisdags, börjar bli dags igen.
Kvällen kommer spenderas hemma hos Erica. Där kommer vi mest troligen dräpa massvis av zombier. Otroligt underhållande och man blir så glad av det av någon hel udda anledning.

Nu är det dags för sängen. God natt.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...