måndag 14 februari 2011

Fotosug

Har haft världens sug att fotografera. Har inte rört min Nikon D5000 på flera dagar nu, min lilla Canon Ixus 130 har fått stå för de senaste bilderna i bloggen. Inte för att det gör mig något, egentligen. Förutom nu. Nu som jag fick lust att fota allt och inget. Har en massa idéer som jag vill få ut på bild, men tvekar när jag vet att resultatet inte kommer bli det jag tänkt eller när jag inte hittar det jag behöver.

Nej, tänk glada tankar. Tänk vår. Tänk blommor. Tänk sol. Tänk fräknar och värme. Tänk tunna, underbara klänningar. Tänk massvis av färger överallt; på kläder, på skinnet, i naturen, i tanken. Tänk snön som smälter, vatten som rinner bort och musik som kommer upplevs på plats. Tänk små fågelungar och hundvalps tassar. Jag hoppas innerligt att snön snart försvinnet och att solen kommer fram och börjar värma upp naturen. Nu har det varit kallt tillräckligt länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...