söndag 28 september 2008

Fredagscykelturer och galna sekter filmer

Godmorgon. Blev ett tag sen man skrev. Men jag har varit så jäkla slut och upptagen den senaste tiden. Inte bra...
I torsdags fick engelska B gruppen sluta tidigare (och det kommer vi att göra varje torsdag, så jag, Jenna och Malin tog två bussen hem. Då gick jag och Jenna en stund på stan och sen for jag hem. På fredagen började historia A, vilket var superkul. Hoppas att fredagarna kommer att gå fortare den här terminen än vad dom gjorde förra...
Sen efter skolan på fredan så for jag, Jenna och älsklingen till Dallas och åt pizza. Mumsigt värre. Sedan for vi hem till Simon och såg på film. Jenna fick välja film så då blev det Wanted. Men det spelade ingen roll att hon fick välja, hon sov ju genom nästan hela filmen.
På kvällen så for en bunt med männskor ut till stan. Allt hade öppet till nio så det var ju bra ;) Så där var vi ett tag och flummade runt.
Efter nio for vi hem till Simon igen för att se på film. Skräckis var det vi hade tänlt, men det blev inte så. Vi såg en utbränd film = inget fodral så man kan se handlingen, men filmen heter Dungeon Girl. Sen där man ska välja språk till film en så var det lite skräckis över det hela. Men filmen var inte det minsta hemsk. Den handlade om en tysk tjej som blev kidnappad. Väldigt B-film och i dokumentar stuk. Vet inte vad som hände i slutet för då sov jag. Efter den filmen så ville de andra se Hancook. Och då somnade jag igen. Inte kul alls...
Lördagen under dan gjorde vi typ inget. Vi sov länge, ialafall jag och Simon. Jenna var typ uppe med tuppen... Simon for på kalas hos sina kusiner och då passade jag och Jenna på att köra SingStar. Vi passade även på att gå in till SingStore och köpa hem nån låt. Det blev Panic At the Disco - I Write Sins Not Tradgedies och HIM - Wings of a Butterfly. Riktigt bra låtar. Måste ladda hem nån Big Brovaz låt och ett par Avril låtar, typ Sk8tr Boi.
På kvällen for jag, Simon och Jenna och hyrde film. Jenna hade inte sett Silent Hill, så det blev den och en dansk (barn)film som hette typ De forlorade själarnas ö. Den sist nämnda var typ ändå bra. Och Silent Hill är bara för underbar.
Idag så händer inte så mycket. Ska typ städa rummet. Jag vet att jag sagt det hur länge som helst, men nu ska jag göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...