tisdag 23 september 2008

Företag för en dag

Imorgon är det ags för min klass att ha företag för en dag. Ena halvan ska sälja fika, den andra halvan ska sälja nåt att dricka. Perfekt fördelning tycker jag.
Så nu ikväll har jag varit överengagerad och bakat en sockerkaka och ett par neger/chokladbollar. Dock så blev det inte så många bollar, har alltid haft problem med storleken på dem. Så det blev 15 st lagomt stora. Haha.
Men innan dess for jag älsklingen och Jenna till Coop för att köpa godis och annat mums. Och margaring. Men det är ju inte så mumsigt.

Sen så har jag hållt på en med UF idag. Vilket var lärorikt, men drygt. Och jag och Jenna har spånat vidare på min idé. Vilket kommer att äga.

Nu ska jag snart typ sova. Jag vet inte varför, men på senare tiden har jag blivit så trött och rastlös. Kan vara pågrund av att det börjar bli fort mörkt. Inte kul alls. Är typ mörkt här uppe vid sex tiden på kvällen. Och snart börjar tiden då det är ljust mellan 11 och 13 på dagen. Alltså under tiden man är i skolan. Det är drygt.

Men nu ska jag mysa med resten av folket. Godnatt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...